Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2012, 23:19
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Dariook
Mi co przeszkadza w Maleckim to to, ze jest burakiem (taki hardcore mode buractwa).
Odmawia wyjsc na boisko mimo ze mu za to placa (Kasperczak), wygania kibicow Wisly Krakow ze stadionu (sic!), gardzi czlowiekiem prawdziwie zasluzonym dla klubu przy okazji rozwalajac i tak nie najlepsza atmosfere.

Sorry, ale to nie Tevez, ani nawet Zurawski (poziom sportowy) by sie nad takim szczeniactwem cackac. No tak, ale my jestesmy Wisla, my sie teraz ku***** za kilkaset tysiecy euro
Tak wogole Dario Oku, nie wiem czy wiesz, ale Wisla to nie gra za darmo na podworku.
Ale co ja sie bede rozpisywal, tacy jak Dariook sa swiecie przekonani ze tylko oni maja racje, bo tylko oni sa "prawdziwymi" kibicami. I potem te haselkie o honorze czy komercjalizacji futbolu...
To moze fajne jest jak sie jest szczylem, ale jak stary gosc dalej ma taki oderwany obraz od swiata to to juz sie robi zalosne.

No nic, jestescie jak indianie ameryki polnocnej ktorzy walczyli przeciw temu co bylo nieuniknione. Czego nie zrobicie to i tak jestescie skazani na zamkniecie w rezerwatach (czytaj; zamiane w margines, niewielka kropla wsrod kibicow). Wlasciwie to juz mozna powiedziec ze nie stanowicie wiekszosci, i ze to nie na was klub opiera sie finansowo. I ten tekst mozna jednakowo skierowane tez do "prawdziwych" lechistow, legionistow, itd.

Bez odbioru.
Ja nie twierdzę że mam wyłącznie rację! Pokaż mi gdzie tak twierdzę a póżniej wyciągaj co do mnie swoje pojebane wnioski!

Masz prawo do .......enia głupot , masz prawo być głupi ...ale nie widzę twojego prawa do wygłaszania poglądów na temat który jest ci obcy.
Onanizujesz się na samą myśl o Ległej i Wolskim...masz do tego naturalne prawo. Tylko proszę cię zmień forum, tutaj takie komercyjne wypociny, pozbawione tego co jest ważne dla wielu Z Pod znaku Białej Gwiazdy sieją tylko i wyłącznie nie potrzebny ferment.

Jeszcze się dziwisz że tak jest! Zachowujesz się jak Legia tirówka, jesteś chyba dumny? Nie liczy się ilu i jak - ważne że dobrze zapłacą!

Za przeproszeniem na przyszłość nie polemizuj ze mną na tematy związane z Wisła bo dla mnie jestes hmmm (żeby bana nie dostać) delikatnie mówiąc stratą czasu i nieodpowiednią istotą.

....a jak ciebie czytam to oprócz szoku czuję współczucie. Gardzę taką postawą jaką prezentujesz i jestem więcej niż pewien tego że tacy jak ty są zwykłymi bez zasad oszołomami.
Wypowiadając się na tematy które są ci obce tylko potwierdzasz że nie kierują tobą emocje i elementarne zasady jakie każdy kibic musi znać.

Takich jak ty jest wielu, działacie w wielu dziedzinach i pod szyldem "wolności wypowiedzi" staracie się wpierdalać w środowiska wam zupełnie obce. Was nie interesuje gdzie ingerujecie, liczy się tylko obecność w środowisku. Jednak ja mam świadomość że tu nie pasujesz, że coś z tobą jest nie tak. Ty z resztą też to wiesz.
Zachowujesz się podobnie jak pies tajniak, wkraczasz do środowiska i udajesz kogoś kim nie jesteś. Jednak masz świadomość że w końcu ktoś cię zdemaskuje, że ktoś się połapie w tej całej szopce!

Nie lubię oceniać innych lecz ty jesteś wyjątkowy odmieniec dlatego TAK , MOGE NAZWAĆ SIEBIE PRAWDZIWYM KIBICEM . Nawet nie porównuję cię do siebie, szczerze? to była by dla mnie ujma!

JA to po prostu wiem! takich odmieńców trzeba wyganiać ze stadionu! Też nie chcę widzieć na R22 takich odpadków.
Nazwa kibic zobowiązuje! Ty masz nie wiele z tym wspólnego. Pewnie nawet na mecze nie chodzisz bo nie czuć w tobie magii R22 .

Jak mówi klasyk " W imię zasad s.......! " .
Pieniądze i biznes to brocha SSA. Dla mnie pieniądze to nie wszystko, pamiętam czasy Voigta i kondonów na koszulkach...żle też nie było.
Wtedy też byli wielbiciele pieniądza , pozbawieni zasad! Dla nich zasady na Wiśle były nie wygodne dlatego sprzedali znajomych i samych siebie!
Sprzedajne szmaty głównie dla pieniędzy, świadomie stali sie hańbą dla całego ruch kibicowskiego w Polsce.
Poszli tam gdzie tradycja i oddanie klubowi było czymś obcym. Latwiej tam im było realizować swoje cele. Nikt im nie wytykał brak szacunku barwom, dlatego większą wartość dla nich miała Nienawiść do Wisły niż pseudo miłość do sracovi .
Jak pokazała historia, daliśmy radę! Co nas miało osłabić tak naprawdę wzmocniło szeregi więzi na R22. Jestem dumny z tego i pełen pogardy dla wszystkiego co jest inne, dla wszystkich odmieńców którzy nie mają choć malutkiej cząstki " Wściekłego Psa " w sobie.

Dlatego z pełną świadomością też tam cię wysyłam. Idz i głoś to swoje gówno warte argumenty. O kasie i biznesie , że zbliża się Armagedon i schyłek pieniądza w Wiśle. Chętnie poświęcił bym kilka sezonów na przysłowiowy "Potop" .
I nie unoś się więcej na Małeckiego, nie oceniaj go.
Nie oceniaj nikogo ani nic co jest związane z klubem.

Mam do tego takie same prawo jak ty do głoszenia miłości do Wolskiego. To moja prywatna opinia o tobie, wiec badz tego świadomy. Na stadionie powinieneś sprzedawać obwarzanki i za każdym razem dostawać wała na kasę, za te tygodniowe i gumowe gówno które byś próbował wcisnąć!
MONEY, MONEY, MONEY ... srebrnik do srebrnika !

Więc zważ do kogo kierujesz te swoje " angielskie gówno", ciesz sie że jeszcze nikt nie wpadł na to jak rozdawać liście nie wychodząc z domu!

Chyba rzucę wszystko i poświęcę się misji tępienia takich jak ty pozbawionych zasad pijawek ! Nie mogę przejść obojętnie gdy ktoś sra w naszym gnieździe!

Jestem więcej niż pewien że w rezerwacie znajdziesz się ty i twoje brednie. Tutaj nie Anglia pustaczku ,

TU JEST WISŁA ! ! ! Jeśli myślisz że WIERNOSC minie z czasem , nastąpi rozwój gromady pozbawinej tego co jest u nas od zawsze, to powiem tylko : POJEBANY !
Nie w tym klubie, nie na naszym stadionie. Skończysz jak każdy rewolucjonista hehe z fioletowym okiem , na stadionie pasiastych świń!

NAwet żal mi ciebie, bo nigdy nie poczujesz tego co czuje większość z nas... Zakazany owoc dla takich...dla takich przebierańców jak ty, i dobrze!

Ps:

Nie mów mi , nie tłumacz mi na jakich zasadach działa mój klub. Chętnie wysłucham i wymienię poglady z kazdym Wiślakiem , ale nie z takimi pseudofanami jak ty. Jeśli będę chciał po.......ić o czymś mało istotnym i pozbawinym najmniejszego sensu to wejdę na forum miłośników literatury Mongolskiej.

Uświadom sobie i zakoduj w tym łbie że kasa i sukcesy to jedno a wiara i oddanie barwom to drugie. Wychyl swój bystry nos za czubek tabeli a przeżyjesz szok!
Od półowki eklasy aż po C-klasę posiadanie kasy i komercjalizacja futbolu jest zjawiskiem tak odległym jak twoje poglądy. Czy wszyscy kibice tych drużyn mają .......nąć wszystko i wypiąć się na to co jest dla nich ważne?
Właśnie każdy z tych klubów, każda banda kibiców przeczy twoim założeniom. Cała kibicowska polska działa w podobny sposób, dla nich nie ważne są tak naprawdę miejsca i karnety. Są bo kochają swoje kluby, są bo czują że muszą tam być... przez Toruń, iławę , Suwałki, Ząbki, Mielec , Dębicę, Tarnów, Sosnowiec, Jastrzębie czy Tychy kasa nie płynie , brak sukcesów czy występów w LM nie ma znaczenia. Wszyscy idą kibicować własnej drużynie.
Gdy są sukcesy to wtedy pojawiają sie takie wynalazki jak ty, sukces działa na was jak gówno na muchy. Wraz z spadkiem popularność spada wasza liczba na stadionach, no niestety taka jest cena sukcesu.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.04.2012 o godz. 00:06.
Odpowiedz cytując