Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2012, 19:02
Dariook
Cytat:
Tak bardzo ci przeszkadza że Małecki nie jest boiskowym aniołkiem? A może zapytam inaczej , dlaczego powinien być aniołkiem , świecić kulturą oraz miłować swoich przeciwników niczym wzorowy chrześcijanin?
Mi co przeszkadza w Maleckim to to, ze jest burakiem (taki hardcore mode buractwa).
Odmawia wyjsc na boisko mimo ze mu za to placa (Kasperczak), wygania kibicow Wisly Krakow ze stadionu (sic!), gardzi czlowiekiem prawdziwie zasluzonym dla klubu przy okazji rozwalajac i tak nie najlepsza atmosfere.

Sorry, ale to nie Tevez, ani nawet Zurawski (poziom sportowy) by sie nad takim szczeniactwem cackac. No tak, ale my jestesmy Wisla, my sie teraz ku***** za kilkaset tysiecy euro
Tak wogole Dariooku, nie wiem czy wiesz, ale Wisla to nie gra za darmo na podworku.
Ale co ja sie bede rozpisywal, tacy jak Dariook sa swiecie przekonani ze tylko oni maja racje, bo tylko oni sa "prawdziwymi" kibicami. I potem te haselkie o honorze czy komercializacji futbolu...
To moze fajne jest jak sie jest szczylem, ale jak stary gosc dalej ma taki oderwany obraz od swiata to to juz sie robi zalosne.

No nic, jestescie jak indianie ameryki polnocnej ktorzy walczyli przeciw temu co bylo nieuniknione. Czego nie zrobicie to i tak jestescie skazani na zamkniecie w rezerwatach (czytaj; zamiane w margines, niewielka kropla wsrod kibicow). Wlasciwie to juz mozna powiedziec ze nie stanowicie wiekszosci, i ze to nie na was klub opiera sie finansowo. I ten tekst mozna jednakowo skierowac tez do "prawdziwych" lechistow, legionistow, itd.

Bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 01.04.2012 o godz. 19:04.
Odpowiedz cytując