Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 22:36
milosz napisał(a):Wyświetl post
poza może lekkomyślnymi faulami piłkarzy Twojej drużyny i ich rozpaczliwa obrona wyniku 0-0.
W zasadzie mógłbym nawet zacząć przepraszać za tą rozpaczliwą obronę. Faktycznie - Legia się skompromitowała. Z tym, że problem polega na tym, że ja żadnej rozpaczliwej obrony nie widziałem. Jeden kocioł i strzał Małeckiego.

Dłużej tematu nie ciągnę.

1q2 napisał(a):Wyświetl post
To prawda tyle że musisz przyznać że na tle kabaretowej Wisły, wcale nie prezentowaliście się dużo lepiej.Do tej 1 czerwonej kartki to była obustronna chujnia ze wskazaniem na nas(w sensie że trochę większa)
Oczywiście, że tak. Nie wydaje mi się by ktokolwiek negował fakt, że gramy bardzo słabo, zdecydowanie poniżej oczekiwań i robimy wrażenie jakbyśmy trzymali się lidera resztkami sił. Jak przegramy z Ruchem, a Śląsk wygra na KSP plus Korona wygra dwa najbliższe mecze to spadamy na... 4 miejsce

Gigant - przepraszam Cię, ale zwyczajnie tego nie pamiętam. Nie pamiętam żadnych wymian pw z Tobą. Może coś takiego było, ale naprawdę tego nie kojarzę. Przykro mi..Musiał być to nic nie znaczący epizod - nawet w pamięci skrzynki nic nie zostało. Detektywem też raczej nie zostaniesz..
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 31.03.2012 o godz. 22:42.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując