w sumie jak dotychczas idealnie się się wyniki w dole tabeli ułożyły - powiem Wam szczerze, że teraz bardziej niż poczynania naszych piłkarzyn bardziej interesuje mnie, ba !, sprawia mi większą radość oglądanie jak żydostwo dostaje w....... za w.......em

, dziś planowo na kartoflisku w ....zeczke, chociaż troszkę się bałem jak wyrównali (tym samym rewiduje swoje wcześniejsze zdanie, że remis byłby dobry - jednak nie ma to jak porażka parchów).
I nie wiem, wg mnie to ta Nieciecza (mimo, że wygrali dziś w Szczecinie robiąc niemałą niespodziankę) nie będzie mimo wszystko chciała awansować do E-klasy, jak byk powtarza się casus Znicza Pruszków bodaj sprzed 2 sezonów - ide o zakład, że za kilka kolejek "nagle" zaczną masowo gubić punkty (Worcester, może zakładzik ? Będę już miał 2 piwka

).Także wg mnie teoria o połączeniu się raczej nierealna - aczkolwiek, gdyby jednak byłaby taka opcja - jeśli miałbym gwarancje jakąś, że taki tworek i tak za rok spadłby z ligi, nie miałbym nic przeciwko - wiem jedno, byłaby gruba beka: "trzy panienki z wielkich miast - Wronki, Dysko, Nieciecza"

.
Jeszcze co do nas - interesują mnie 2 rzeczy w tym momencie - zwycięstwo nad żydami i głośny ich spadek z ligi. I każdy kto nie jest tylko internetowo-telewizyjnym "fanem" footballu powinno na tym zależeć. I ten śmieszny klubik zgnije, niech .......nie na nim allah akbar, niech go k.urwa jego mać piekło pochłonie tfu ! Słowem niech spierdalają.
no dobra, puchar Polski też jest ważny, ale patrząc na te żenujące popisy na prawdę trzeba by być niepoprawnym optymistą by wierzyć w nasz sukces.
Aha,też już o tym rozmawiałem - jak miałbym mieć do wyboru mistrzostwo Legii które jednocześnie w PP daje nam LE to w dupie mam coś takiego. Trzymam kciuki za Ruch, ew. Korone. W końcu jaki mistrz, taka cała liga.
EDIT: oczywiście, nie uwzględniłem Śląska, ale to oczywiście im w pierwszej kolejności życzę mistrza, przy czym to jest podobna sprawa jak z naszym zdobyciem PP - w obecnej sytuacji w Śląsku trzeba by być niepoprawnym optymistą by tego się spodziewać. Ale kto wie, może...oby !