Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 21:40
Ogryzek
Cytat:
A jak zatrudniali Genkova który jeszcze bardziej się skompromitował w tychże innych ligach (rosyjska), bardziej niż Paweł zawiódł, też tak pisałeś, gdzie my właściwie zmierzamy?
Skompromitowac bardziej sie nie skompromitowal, by to niemozliwe chyba. Co, nie lapal sie nawet na trybuny tam?
A tak powazniej, nie pisalem bo nie bylo mnie na forum. Niemniej uwazalem od poczatku Genkova za bardzo sredniego pilkarza, a te jego zachwyty nad nim (byla taka seria co to kilka goli z rzedu wladowal) kwitowalem usmiechem.

Cytat:
Bo skoro jesteś taki konsekwentny, to zgaduje ze byłeś załamany jak Bułgar przychodził?
Zalamany to bardzo zle slowo. Zalamany to ja jestem jak widze Kirma czy Paljicia. Genkov czy Brozek to, mimo wszystko, az tacy "niepelnosprawni" nie sa. Ot, sa poprostu baaaardzo sredni.

Cytat:
Zmierzamy tam gdzie Cupiał chce, i na ile mamy pieniędzy. Co chce Cupiał nie wiem, ale wiem ze groszem nie śmierdzimy (jak zawsze). Wole więc Brożka niż nikogo.
I tu masz racje. Problem w tym ze tym sposobem grosza to my nigdy miec nie bedziemy. Ci zawodnicy to nie poziom na co roczne granie w fazach grupowych (LE). Sprzedac ich z zyskiem tez nie sprzedamy... No ale coz, jest jak jest.
Odpowiedz cytując