Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 21:14
No dobra, ale gdzie my wlasciwie zmierzamy? Zatrudniamy goscia ktory w srednich zagranicznych klubach (jakimi sa Trabzanspor i Celtic) nie lapie sie nawet do skladu... Ot, cala jego zagraniczna przygoda.
Zatrudniamy tez goscia ktory jest ze szkla, i wielce prawdopodobne jest ze z wiekem to sie bedzie poglebialo...

Przykro mi, ale dla mnie to jest budowa zespolu na srodek tabeli. Ot, Belchatow sobie sciagnal Zewlakowa i Kosowskiego, my sobie sciagniemy Brozka i Glowackiego...

anthony09
Cytat:
Powinniśmy zatrudnić z nich 4 najzdolniejszych zawodników, którzy w późniejszym czasie zostaliby super "wychowankami"
Ta, ciekawe czy ktorys sie zgodzi... Edukacja pilkarska nie konczy sie w wieku 17 lat, nikt nie bedzie przychodzil do Wisly jesli bedzie mial alternatywe z innego klubu ktory tak nie olewa sprawy mlodziezy.
Watpie bysmy mogli sobie pozwolic na najzdolniejsze elementy tego zespolu. Praktycznie nic nie mamy do zaoferowania sensownego. Przynajmniej dla 16-17 latka.

Ogryzek
Cytat:
Frankowski też za słaby na Europę, Kosowski też, Zieńczuk też, Baszczyńsk
Ale to jest chyba poziom juz tylko na lige, nie na europe. Liga jest jaka jest, wszyscy widzimy gdzie jest Korona czy Ruch, a wczesniej Jagielonia i Slask (no dobra, on dalej jeszcze jest). Ale... w zasadzie czy to mialo przelozenie na europe? Jagielonia kompromitacja w tym roku, Ruch dwa lata temu meczyl sie z zespolem z... malty, i doznal pogromu ze strony Austrii Wieden. Slask natomiast w tym sezonie na 6 meczow wygrywa tylko 1. Przy czym te 6 meczow gral z ogorkami. No dobra, 4 mecze, bo Rapid mozna wyjatkowa podciagnac do "slabego sredniaka".
Do tego teraz Ruch jest 2, sezon temu byl chyba 13. Jagielonia podobnie, tylko teraz jest nisko. Slask byl wysoko, teraz zaczyna podazac droga Jagielonii. Korona rok temu to srodek tabeli.
Ja nie przecze ze takimi pilkarzami przy dobrym przygotowaniu i stabilizacji mozna cos w tej lidze ugrac (od czasu do czasu), ale... na europe to zdecydowanie za malo.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 31.03.2012 o godz. 21:26.
Odpowiedz cytując