Wyświetl pojedynczy post
ozz737
Junior Member

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 20:02
Ja napisze tak. Pochodze z Brzeska i od 20-stu paru lat kibicuje i Okocimskiemu i Wiśle. Pamiętam czasy jak obie drużyny grały w II lidze i musze powiedzieć że wtedy te mecze podobaly mi sie bardziej niz ten wczorajszy z Legią. Naprawde nie wiem jak można dostawac tyle pieniedzy za taką padake (mowa o piłkarzach). Podobno nie ma młodych dobrych zawodników w Polsce...........czyżby? Właśnie wspomniany wcześniej Okocimski ma w swoim składzie samych Polaków gdzie srednia wieku pilkarzy z pierwszej jedenastki wynosci 24/25 lat. Chłopaki rwą trawe aż miło patrzeć. W 19 kolejkach stracili 6 bramek. Jako jedyna drużyna w Polsce, nie przegrała w lidze ani jednego spotkania. Dlatego ja pytam......... Dlaczego do k...y nędzy nasi wspaniali scouci nie ruszą zadów i nie przejadą się 60 km na mecz Okocimskiego. Jak oni szukają tych talentów? na youtube? tutaj link pokazujący tabele II ligi wschodniej i pozycje (ponoć ma byc rekord) Okocimskiego http://www.90minut.pl/liga/0/liga5663.html. PS w przyszłym sezonie cracovia też będzie miec derby...........tyle że z Brzeskiem
Odpowiedz cytując