Cytat:
|
No ale skoro my gramy o środek tabeli to nie widzę przeciwskazań aby takiego chłopa podpisać. W sam na średniaka ligowego jakim niewątpliwie się staniemy.
|
Sytuacja Pawła jest niepokojąca natomiast pisanie, że Brożek to piłkarz na środek tabeli jest śmieszne. Chłop po prostu ma trochę pecha bo w Trabzonie powiedzmy sobie szczerze przegrał rywalizację z lepszym od siebie piłkarzem co najmniej o klasę, natomiast przejście do ligi gdzie z tego co zaobserwowałem piłka przebywała dłużej w powietrzu niż na ziemi nie było racjonalne w jego przypadku. Uważam Pawła za piłkarza lepszego niż taki dajmy Genkov a jak już mamy decydować się na kogoś z dwójki Piech ( wyróżniający się zawodnik) to wole już naszego starego Pawła który pomacha trochę rękoma i być może Kirm nie s.......i wszystkich akcji w meczu. Bitona nie wykupimy - raz że jego forma sportowa jest żałosna, do do tego, że Dudu Dahan posrał się już i wysyła oferty na Maora i Bitona gdzie popadnie.
Jeśli Bednarz podpiszę Pawła oraz Arka Głowackiego to bardzo u mnie zapulsuje. Obaj zawodnicy jak na warunki ekstraklasy są gwarantem pewnego poziomu.
Rozumiem, że Paweł jest czami w.... i sam wielokrotnie rzucałem w niego kur jednak jest to piłkarz który mimo tego, że jak zepsuje kilka zagrań to nie chowa się po boisku tylko ciągle chce brać piłkę na siebie, szuka sytuacji. Paweł może zagrać 3 razy z pierwszej piłki niedokładnie, natomiast za 4 razem zagra tak że stworzy się z tego sytuacja bramkowa i to bardzo w nim cenie.