Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 19:34
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Im dłużej ten sezon trwa tym bardziej widać jak Valckx zjebał swoją robotę. Z ciężkim sercem muszę stwierdzić że chyba był chwalony nad wyrost. Jednak sam pokładałem w nim nadzieję i tym bardziej jestem rozczarowany . Coraz bardziej widać że nawet on sam by tego nie ogarnoł.
Zastanawia mnie tylko dlaczego podobnie jak Basałaj nie podał się do dymisji. Bo niby po co zostaje do końca skoro wie że klub chyba razczej negatywnie patrzy na jego pracę.
No chyba że bedzie jakaś posadka dla niego a my poprostu o tym nie wiemy.
U nas wszystko jest możliwe...
Takie samo ostatnio odnoszę wrażenie. Za Jirsaka zapłaciliśmy podobne pieniądze co za Jaliensa. Jednak Bednarza się za to nieźle krytykuje...

milosz napisał(a):Wyświetl post
Polityka naszego umiłowanego sponsora polegająca na odbieraniu "długu", więc ma różne oblicza, ale skutek zawsze ten sam, boss kasę ma, a Wisła nie. Zwłaszcza na bazę szkoleniową (boiska), jakościowe transfery ...choć jak zapalić lampkę z neonem LM ... i to w pół roku … ( haha w pół roku, Stan z Maaskantem mieli nam dać LM, niby jak !?, chyba cudem i o mały włos cud by był, ech no życie jest pełne cudów widać) to troszku wydać można, ale to gołym okiem widać że to tylko losowa droga na skróty, iluzja , a nie realna droga rozwoje klubu...
Kolego, masz wgląd w sprawozdania finansowe Wisła Kraków SSA? Powiedz mi skąd się mówi o rzekomym długu wewnętrznym Legii (znacznie większym niż nasz), czy ostatnio Śląska? Co Ty myślisz, że tutaj wszyscy na piłce zarabiają? Masz dowody to je przedstaw, a nie piszesz, że właściciel zarabia na klubie. Co Ty myślisz, że bez transferów nasz budżet się dopina? Właśnie po to sprzedajemy zawodników! Ja rozumiem, że można mieć pretensje do właściciela o to, że zwalnia trenerów, czy nie postawi na młodzież, ale bez przesady! Powiedz mi ile w poszczególnych sezonach Wisła wydała, a ile zarobiła. Konkretne liczby! Bo piszesz tak jakbyś je znał!
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 31.03.2012 o godz. 19:36.
Odpowiedz cytując