Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 17:17
Michacho napisał(a):Wyświetl post
Co do tych gigantycznych pieniędzy to ja bym nie przesadzał może to i są miliony ale do końca nie jest tak kolorowo.
Oczywiście jak na futbol nie są to wielkie pieniądze. Ale nie przesadzajmy - nie jest to znowu poziom zarządzania sklepem spożywczym na bazarku.

Sartre napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem jak stwierdzenie braku właściwości przez Wydział Dyscypliny miałby oznaczać, że Wisła nie ma obsługi prawnej. Raz, że wnioskowanie absurdalne, dwa że Wisła korzysta z usług prawnych kancelarii Turzański i Wspólnicy.
Tak, że wystarczyło 10 minut czytania przepisów i regulaminów PZPN oraz Ekstraklasy by wiedzieć, że wysyłanie w tej sprawie pisma do WD i chwalenie się tym w specjalnym oświadczeniu jest kuriozalne (zreszta nieskromnie powiem, że już w dniu podania tego oświadczenia napisałem na tym forum, że Wisła się ździebko kompromituje). Ja rozumiem (chociaż też nie do końca), że nie mają o tym pojęcia dziennikarze zajmujący się piłką czy kibice. Ale że kluby nie ogarniają (to naprawdę nie jest skomplikowane) jakie kompetencje mają poszczególne instytucje (będąc udziałowcem jednej z nich) to po prostu kompromitacja.

I nie atakuje tutaj jakby konkretnie Wisły, bo mam pewność (popartą dowodami różnych sytuacji), że np. Legia również totalnie nie ogarnia kto się czym zajmuje.

Po prostu kompletny nieprofesjonalizm.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując