Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 14:55
milosz napisał(a):Wyświetl post
Legia gra dno i tyle, jeśli piszesz ile Wisła strzeliła wam bramek, to przypomnę że w poprzednim meczu na R22 w Krakowie przegraliście 0-4, boli cie to ? Ma boleć ! Dajesz swoją napinkę, to masz zwrotną.
Ale ja nie neguję, że nas wtedy zlaliście i nie neguję tego, że Wisła wtedy była cztery razy lepsza, a Legia grała dno. Poziom Twojej groteskowości osiągnąłbym, gdybym pisał wtedy, że obie te drużyny to takie samo dno. I nie piszę ile nam Wisła strzeliła bramek, bo od 3 meczów... nie strzeliła.

Tylko widzisz, od tamtego czasu graliśmy ze sobą 3 razy, minął ponad rok i sytuacja jest już zupełnie inna. Nie chcesz tego przyjmować do wiadomości - Twój problem.

Ja się mogę tylko powtórzyć, że widziałem sporo meczów Wisła - Legia i takiej bryndzy ze strony Wisły nie widziałem od 15 lat. I najlepsze dla mnie - Wy nawet nie macie widoków na pozytywne zmiany.

P.S. Pablo - a Tobie odpiszę w formie wiadomości prywatnej. Szczerze mówiąc Miłoszowi też chciałem, ale.... on nie ma takiej opcji (nie wiem o co cho).
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując