no co by nie mówić
Pareiko- Jovanovic Głowacki Jaliens Brożek- Melikson Wilk Traore Małecki - Brożek Genkov
Moje marzenie na przyszłą rundę, no może zamiast Pi. Brożka ktoś inny, ale jak wrócą Brożki to po to żeby grać, więc niech już grają bo będą machać. A na lewą obronę szukać młodego talentu i go ogrywać.
Skład bardzo dobry na walkę o mistrzostwo, do tego Burliga, Bunoza, Czekaj, Brud, Iliev, Garguła, Boguski, może Nalepa, Chrapek
brakuje w tym środkowego pomocnika (gdyby tak kupić Traore z Lechii to by nam rozwiązało problem partnera dla Wilka, idealnie by pasował do krakowskiej piłki, a ma tylko pół roku kontraktu jeszcze do grudnia 2012).
zapewne Trabzon zgodzi się puścić do nas Brożków za odpuszczenie ostatniej raty (ciekawe ile ona wynosi).
Czyli Pi.Brożek, Głowa, Pa.Brożek (Traore by dla nas był genialny).
Sprzedać Chaveza i Kirma.
żeby Maor nie dostał dobrej oferty to nie odejdzie (myślę, że za mniej niż 3 go nie puścimy)
Mam nadzieję nie oglądać Ćwielongów i innych. Lepiej za takich 3 zatrudnić jednego R.Traore, a dać szansę naszym juniorom. Natomiast z chęcią widziałbym Pazdana lub Celebana (zależy czy Śląsk zdobędzie mistrza). Piech do kompletu z Brożkiem i Genkovem byłby dobry, podobnie jak Jankowski- obaj kontrakty do 2013. Lisowski na zmianę z Pi. Brożkiem też mógłby być.
może być dobrze jak zagramy w LE i jak Cupiał da kasę

bo Meliksona chyba jednak szkoda sprzedawać, lepiej go namówić na dobrą grę i razem z Głowackim, Małeckim i Brożkiem może nam zapewnić mistrzostwo w 2 kolejnych sezonach. Jak mamy grać 2 napastników to przydałby się któryś z Ruchu do rotacji.
Ogólnie Głowa i Brożki mogą nas nieźle pociągnąć jeszcze do góry.