Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 10:36
Największe pretensje to ja mam do piłkarzy z ofensywnej lini pomocy. Do Genkova nie mam pretensji dla mnie gość jest największym walczakiem z naszych zagranicznych piłkarzy, wczoraj biegał do każdej piłki i jako jedyny szedł na presing. To ofensywni piłkarze z pomocy to niezwykła zbieranina p.zd!

Melikson - gość pokazał swój charakter już wcześniej chcąc przechandlować swoją narodowość dla kilku meczy na Euro. Teraz robi to samo w Wisłe, symuluje gre by w nowym klubie grać bez urazu. To już Kałużny mniej sabotował własną gre. W lidze zaledwie dwie asysty i to jest ten hiper niezastąpiony lider drużyny?

Garguła - na ten żujący ryj patrzeć się nie da. ktoś wstawił dobry dialog jego z żoną: jak tam Łukasz dzisiaj mecz? ŁG: A spoko remis.
To właśnie jego sposób bycia, wszystko mieć w d...
W lidze na 19 spotkań 1 słownie JEDNA asysta, a skład był wręcz wielokrotnie ustawiany pod niego. OIfensywny pomocnik, można tylko zapłakać.

Iliev - stosunkowo mało mu się obrywa, co jest dużym błędem. Trzeba to sobie powiedzieć wprost: Iliev to niewypał transferowy i to całkiem spory bo zaabia bardzo dużo jak na nasze realia. W lidze 1 gol i trzy asysty. POwiem tak, Zieniu nawet w słabszych swoich sezonach miał dwa razy lepsze statystyki. Wczoraj to właśnie w końcówce na niego najbardziej liczyłem bo wszedł świeży na 9 Legionistów i nie pokazał absolutnie nic.

Kirm - teoretycznie jak na piłkarza ma sporo, dobry strzał, niezły balans ciałem i dobre parametry fizyczne. Co z tego jak zawsze złą decyzje podejmie. W dodatku mentalnie to lebiega. Gra już u nas całkiem sporo, a z klubem nie zżył się nawet trochę.

Jirsak - całe szczęście że odchodzi, ciągle przestraszony, często wygląda jakby chciał się schować by nie brać odpowiedzialności za grę by mieć święty spokoj.

5 ofensywnych pomocników, którzy powinni kreować grę, a każdy ma Wisłę gdzieś. O żadnym z nich nie można powiedzieć że walczy, (Jovanovic np. grać nie umie ale daje z siebie wszystko). Każdy z nich nie ma jakiegokolwiek przywiązania do barw i szacunku do trybun.
Odpowiedz cytując