Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 03:30
Bobek nie chce mi się z tobą gadać bo marudzisz jak stara baba.
Ciągle piszesz peany o Legii, a tymczasem cudów ta ekipa nie gra, a struktura klubu też daleko od naszego nie odbiega.
Żadnych rzeczy co sie "nie sprawdziły" nie pisałem, bo zawsze piszę to samo że nie znam przyszłości i czarodziejskiej kuli w domu nie mam i stąd mam komfortową sytuacje, sam za to piszesz bzdury których komentować mi sie już nawet nie chce, szkoda na nie czasu.

Cupiał odzyskuje tzw. dług, a co nie słyszałeś o tym , a to szkoda. Korzyści ze sprzedaży Marcelo i kilku innych piłkarzy nie zostały wydane na Wisłę, ale w dużym stopniu wróciły do sponsora, podobnie jest w Amice Poznań, ot oficjalnie biznes ten przynosi zawsze tylko straty tak ma być zaksięgowane i tak jest ale tylko naiwni w to wierzą. I żadne kw. do LM czy LE tego zmienić nie może.

PS. A o thechrisie było nie do Ciebie, oj kłania się czytanie ze zrozumieniem, było do kibica ...Legii , za którym się wstawił powyższy użytkownik, ale jak napisałem do konkretnego kibica Legii (nick 0 22) a odzywasz się ...Ty, hmm... no cóż, bez komentarza .
Ostatnio edytowane przez milosz : 31.03.2012 o godz. 03:54.
Odpowiedz cytując