Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 02:59
wolfy napisał(a):Wyświetl post
OK, ale do kogo pijesz? To jest oficjalna wersja klubu.
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Teraz będzie wdrażany program oszczędnościowy - to też nie ja wymyśliłem.

Nie trzyma się kupy? Jak widać nie musi - patrz post wyżej.
"Z faktami się nie dyskutuje".

Sportowo będzie raczej biednie, ale jeśli w dłuższej perspektywie spowoduje to wyjście Cupiała i Wisła zaczęłaby normalnie funkcjonować, to ja nie miałbym nic przeciwko nawet karnej degradacji za długi. Nie ma na to (czytaj - na sensownie zarządzany klub) widoków, ale zawsze pozostaje nadzieja.
Do kogo ? Do misia Gogo, do tych co sprawili że UEFA ma jakieś wątpliwości w sprawie Mandziary, kumpla Kapki, a więc do Zdziśa K. np., do Pana Bednarza kwestionującego politykę Stana, a sam sprowadzał Jirsaka za 700 tyś, Kirma za 350, dawał super pensje Gargule, Matusiakowi, itd., nie chce mi sie dalej wymieniać, ale generalnie do Sz. Pana. B.C… ...kasa jest zarobiona na dużym plusie z ostatnich dwóch lat, a jeśli jej brak znaczy albo zarząd , noo kolokwialnie pisząc ukradł, albo co Ja uważam, zwyczajnie zabrał Cupiał, a opinia publiczna ma usłyszeć o tym że zły wilk (nie chodzi o Czarka), ściślej zły wilk holenderski roztrwonił nam kasę ...wiadomo, zły Stan i dobry Bednarz, jak dla mnie idealna bajka, tyle że Ja w nią nie wierzę.

Dla mnie sprawa jest prosta boss odzyskuje kasę i po to aby ją mieć wywala holendrów i na nich zrzuca winę za jej brak. Później cokolwiek nie zrobi dyletant Bednarz (bo Stan to dla mnie profesjonalista) to sytuacja sie powtórzy i tak nasz kochany boss zarabia na tym interesie, co niby tylko straty przynosi, jest oficjalny prikaz że mają być straty to są, Pan każe, sługa (zarząd) musi. Tak to widzę, bo jeśli jest inaczej to od tego jest prokurator.

Polityka naszego umiłowanego sponsora polegająca na odbieraniu "długu", więc ma różne oblicza, ale skutek zawsze ten sam, boss kasę ma, a Wisła nie. Zwłaszcza na bazę szkoleniową (boiska), jakościowe transfery ...choć jak zapalić lampkę z neonem LM ... i to w pół roku … ( haha w pół roku, Stan z Maaskantem mieli nam dać LM, niby jak !?, chyba cudem i o mały włos cud by był, ech no życie jest pełne cudów widać) to troszku wydać można, ale to gołym okiem widać że to tylko losowa droga na skróty, iluzja , a nie realna droga rozwoje klubu...

Pozostaje więc wspominać co było dobre i czekać aż ktoś kompetentny (na miarę Valckx'a) zapali neon z napisem LM przed bossem i wówczas kto wie co będzie, kto wie.
Ostatnio edytowane przez milosz : 31.03.2012 o godz. 03:10.
Odpowiedz cytując