Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 02:43
milosz
Definitywnie... nie zmieniles sie.

Cytat:
Ależ klękaj sobie przed Legią i ołtarzyk sobie też zrób
Ciagle nie potrafisz obiektywnie podejsc do sprawy. Oj, nie potrafisz.

Cytat:
. Okres przygotowawczy to zawsze niewiadoma więc nic on nie ma wspólnego z kolorem okularów, to jakieś nonsensy.
Ty sobie lepiej zobacz, co za bzdury wypisywales (zadna sie nie sprawdzila), a nie teraz odwracasz kota ogonem.

Cytat:
Co do kwestii finansowych Amica zabiera i Cupiał zabiera. Jak zarobisz a ktoś ci zabierze to też nie masz i mimo że zarobiłeś nie masz, to chyba proste.
Napewno zabiera? Ile dokladnie zabiera? Napisz zebysmy mogli sobie to wyliczyc. Bo co innego jest zabierac, nie wiem, banke euro, a co innego zabierac dwie banki euro.

Cytat:
I kolejna sprawa to moja krytyczna ocena całej naszej polskiej piłki, otóż to nie jest kwestia fanatyzmu tylko racjonalnej oceny, nikt u nas nie prezentuje profesjonalnej piłki i Legia też.
Napisalem: "Ot, potrafie obiektywnie ocenic kto w danym momencie jest najblizej profesjonalizmu i jakiejs tam wizji."

Jest najblizej profesjonalizmu, a jest profesjonalny nie znaczy tego samego. I mialem na mysli cos wiecej niz kwestie sportowa.

Cytat:
Czy jest najbliżej zachodu, za parę lat będziemy wiedzieć, teraz to wróżenie z fusów.
Sila rzeczy jedyny klub ktory ma w miare ogarniete szkolenie, musi byc blizej zachodu od pozostalych klubow ktore tego szkolenia nie maja. Nie maja tez (w tym Legia) profesjonalnych struktur scautingowych ktore by mogly ta przewage zniwelowac... Nie maja tez przewagi finansowej...

Cytat:
stałych wzorów w Polsce to Ja tu nie widzę
A czy ja napisalem ze widze?

Cytat:
Sukcesy (względne, bo w tym sezonie) Korony, Legii, czy Ruchu, ale i Śląska to stabilizacja trenerska a nie mega- rozwój ich klubów.
Znowu to samo. Ty nie dyskutujesz ze mna, tylko z kims sobie wymyslonym przez Ciebie... Ja napisalem ze Legia ma nad nami przewage (organizacyjno-sportowa) a nie ze doznaje obecnie jakiegos mega rozwoju (cokolwiek mialoby to znaczyc).

Cytat:
zabierz stąd thechrisa bo gość na tym forum bo wygranych meczach przez Wisłę jest taki samotny, a u was byłby zapewne doceniony w swojej niechęci do Wisły Kraków
A ja bym proponowal utworzyc nowy temat na forum pt. "W przestworzach".
Odpowiedz cytując