Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 01:20
1q2 napisał(a):Wyświetl post
No ale to są pokemony - nie wiem czy ktoś im za to płaci, czy robią z siebie idiotów za free ale jak widać włączyli się do jechania po byłych i promowania obecnych.

A co lepsze, widzę że tą bajeczkę pt 'skok na LM' , już sporo osób kupiło gdzie faktycznie skok był ale sezon wcześniej i nie na LM a na kasę.

Jedyny 'pion' który u nas zawsze dosyć sprawnie działał to pion propagandy.Nie dość że na czysto zarobili na ostatnich transferach ze 4 mln euro + następne 5 z pucharów, to okazało się że 3, 4 kontrakty w granicach 300tyś euro , zrujnowały budżet bo dawniej to chłopaki za pampersy grali.
Ludzie! Przywracacie mi wiarę w inteligencję na tym forum. I to nie jest żart
Ja się już spodziewałem, że po tym gniocie na weszło 90% kupi bajeczkę o (najlepsze chyba podsumowanie) "dobrym carze i złych doradcach", ale nie...

A żeby było śmieszniej, przypomnijcie sobie kto robił zasłonę dymną podczas zeszłosezonowego skoku na kasę Basałaja. Tak, tak - maci0s i zbymak kreślili nam wizje o genialnym Basałaju i jak to pieniądze ze sprzedaży wszystkiego co się rusza zostaną świetnie zainwestowane.
A teraz to Basałaj z Valcxxem dług nam wygenerowali...

raindog napisał(a):Wyświetl post
Pan Cupiał powinien uczyć się od Wojciechowskiego, jak nie powinno się zajmować klubem - uczyć w sensie, nie robić tak jak on.
To Wojciechowski uczył się od Cupiała.

MatMario napisał(a):Wyświetl post
A prawda jest taka że basalaj ze staszkiem dobre lody kręcili, to mamy efekty.
Czy ty jesteś normalny? Ty wiesz że za coś takiego są paragrafy? Zdajesz sobie sprawę, że budżet zatwierdza Rada Nadzorcza?
Nie wiem jak trzeba być ograniczonym żeby napisać coś takiego jak Ty popełniłeś.
Lody kręcili? Że niby jak - budżet dwukrotnie przeszacowali i nikt się nie skapnął?

Tu nie chodzi o ocenę Valcxaa i Basałaja, tylko o zarzucanie im czynów kryminalnych.

Dopasuj ubiór do pogody za oknem, bo chyba Cię w tym kostiumie króliczka przegrzało...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.03.2012 o godz. 01:45.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując