Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 01:18
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Legia W

9 Mistrzostw Polski
14 Pucharów Polski
4 Superpuchary Polski
1 Puchar Ligi Polskiej

Z postu na post stajesz się coraz bardziej groteskowy. Rzeczywiście jesteśmy równie słabi. To, że mamy nad Wami 11 punktów przewagi to nic. Tak samo niczym jest fakt, że 3 mecz z rzędu nie strzeliliście nam żadnej bramki. W tym raz grając na dziewięciu. DZIEWIĘCIU!
Tyle do Miłosza.
Do reszty - chciałbym powiedzieć, że oczywiście powyższa napinka, chociaż zawierająca fakty, jest tylko napinką i do nikogo więcej bym z czymś takim nie wyskoczył. Ale z tego co zauważyłem nie tylko mnie bawi zacietrzewienie tego użytkownika.
P.S. A co do samego meczu, okiem obserwatora z zewnątrz - macie gruby problem. Parę lat temu w takich okolicznościach (9 na 11) pojechalibyście z nami na stojąco. A dzisiaj to była najgorsza Wisła jaką pamięam w meczu Wisła - Legia w Krakowie od dobrych 10 czy nawet 15 lat.
Groteskowy jesteś pisząc o 9 MP Legii, w sytuacji gdy ma ich 8 hahahaha .
Legia gra dno i tyle, jeśli piszesz ile Wisła strzeliła wam bramek, to przypomnę że w poprzednim meczu na R22 w Krakowie przegraliście 0-4, boli cie to ? Ma boleć ! Dajesz swoją napinkę, to masz zwrotną.
Co do ostatniego meczu to dziękuj niebiosom że Wisła jest w kryzysie bo gdyby nie to przy takiej grze twoje drużyny byłby w Krakowie wynik jak ....w poprzednim sezonie więc znowu 4-0 dla Wisły Kraków.Tyle napinek, choc to same suche fakty.

Jeśli zwracasz się jako kibic Legii do reszty kibiców Wisły i oczekujesz aprobaty swojej niechęci do niej to w istocie jesteś postacią tyleż komiczna co tragiczną w sumie w samej rzeczy groteskową.
Tyle do naszego natrętnego gościa.

________
Bobek90 Ależ klękaj sobie przed Legią i ołtarzyk sobie też zrób, ale nie pisz tu o żadnych okularach. Okres przygotowawczy to zawsze niewiadoma więc nic on nie ma wspólnego z kolorem okularów, to jakieś nonsensy.

Co do kwestii finansowych Amica zabiera i Cupiał zabiera. Jak zarobisz a ktoś ci zabierze to też nie masz i mimo że zarobiłeś nie masz, to chyba proste.

I kolejna sprawa to moja krytyczna ocena całej naszej polskiej piłki, otóż to nie jest kwestia fanatyzmu tylko racjonalnej oceny, nikt u nas nie prezentuje profesjonalnej piłki i Legia też. Czy jest najbliżej zachodu, za parę lat będziemy wiedzieć, teraz to wróżenie z fusów.

Skauting, Akademia, baza szkoleniowa (choćby boiska), długofalowa polityka transferowa, stabilizacja trenerska i generalnie otwieranie się na zachodnia myśl szkoleniową (ufam że tu się może zgodzimy). …to wszystko ... tak ! Tyle że w tym względzie to nasze problemy i stałych wzorów w Polsce to Ja tu nie widzę. Co do Legii to zobaczymy jakie będą jej dalsze losy jak braknie choćby Ljuboi w składzie i pojawi się dłuższy kryzysik w lidze, jak wówczas będzie reagował ich sponsor bo mam takie przeczucie że raczej trenerską karuzela a nie inwestycjami w zespół.

Sukcesy (względne, bo w tym sezonie) Korony, Legii, czy Ruchu, ale i Śląska to stabilizacja trenerska a nie mega- rozwój ich klubów.

PS. Jeszcze do kibica Legii …zabierz stąd thechrisa bo gość na tym forum bo wygranych meczach przez Wisłę jest taki samotny, a u was byłby zapewne doceniony w swojej niechęci do Wisły Kraków. Pozdr. .
Ostatnio edytowane przez milosz : 31.03.2012 o godz. 01:36.
Odpowiedz cytując