Wyświetl pojedynczy post
whistar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 00:26
Cóż można po tym powiedzieć: parafrazując "małego" klasyka: brawo ....a, macie czego chcieliscie. Liga ....a mistrzów. Po kolei: Pareiko - jeden z niewielu, którzy powinni zostac, jak sobie przypomnę Pawelka albo Angelo Huigesa to ..., obrona Jovanovic - Partizan, repra Serbii i co sie ....a z nim stalo? Wstąpił w niego Zły ? Chavez, Czekaj - przecietniaki, Nunez - jeden z najsłabszych na boisku, ale i tak lepszy niz Diaz czy Pajlic, "pomoc": Brud - nie wiem w czym jest gorszy ni| Jirsak czy inni probowani przez lata na jego miejscu, nie wiem dlaczego zostal zmieniony, Garguła: w murze stoi jeden pajac w zielonym trykocie a on ....a właśnie w niego trafia, za to mu płacimy? Wilk - może zostać, ale szalu ni ma, Melikson - jesli cudotworca Bednarz jest w stanie na nim zarobic to na co ....a jeszcze czeka? Iliew? Rozumiem ze pracuje na pol etatu, bo jeszcze nie zagral ani jednego calego meczu, Zarzad o tym wiedzial parafujac jego kontrakt? Genkow - dobry pilkarz do grania w duecie napastnikow, ale gdzie jest ....a ten drugi? Biton - 1.6 mln EUR? Slyszal ktos lepszy dowcip? TAK to najbardziej zalosna banda kopaczy od przejecia klubu przez TF, czy ktos temu zaprzeczy? Ostatnio gorsi od nich byli ci, ktorzy sprzedali mecz Legii 0:6. Kibicowsko: dobrze, z nostalgia sluchalem starej piesni z lat chyba 80-tych
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem
To nie tak, że nie pamiętam

Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!!
Odpowiedz cytując