|
Senior Member
|

30.03.2012, 23:59
|
Krotochwila napisał(a): 
Miłosz, problem polega na tym, że Bobek ma sporo racji.
Finansowo różnica w budżetach jest już bardzo niepokojąca.To będzie mieć swoje konsekwencje już w przyszłym roku.
Szkolenia młodzieży w ogóle nie ma sensu porównywać. Nie mamy się czym przeciwstawić, a w następnych rocznikach może być jeszcze gorzej.
Skauting Legia ma dobry, zbiera z regionu wszystko co najlepsze. Efekty przynosi to już teraz. U nas siatka skautów to mit.
Organizacyjnie i marketingowo - bez porównania.
Wiem, że niełatwo to przełknąć, ale nie zaklinajmy rzeczywistości.
|
Tylko czas pokaże kto tu zaklina rzeczywistość, już słyszałem i na tym forum że wzorem powinna być dla nas Amica Poznań, Ja tam różnicy poziomów nie widzę.
Jedyne czym sie powinniśmy niepokoić to naszą sytuacją, a nie patrzyć na rywali ligowych bo u nich podobna kicha.
Czasy naszej dominacji to przeszłość mamy już 2012 rok, a nie np. 2003. Jedyny sposób przegonienia rywali to nie tyle zwiększyć budżet klubu do poziomu L, ale zainwestować w zaplecze klubu i ...dać szansę na stabilizacje, innymi słowy nasz boss musiał by się zmienić, inna rzecz że po licznych zmianach u niego przychodzi czas opamiętania i może będzie tak teraz i da trochę czasu na budowę lepszej Wisły, mnie bardziej jednak martwi że może to robić nieudolnie Bednarz, a nie jednak bardziej profesjonalnie Valckx, ale co robić ani na jedno , ani na drugie wpływu nie mam.
Ostatnio edytowane przez milosz : 31.03.2012 o godz. 00:08.
|
|