martiness napisał(a):

Zagadka dnia - ilu zawodników musi wyrzucić sędzia, by Wisła strzeliła bramkę?
Garguła - wow.. JEDEN zawodnik w murze, rzut wolny z boku pola karnego i Łukasz trafia w tego jednego zawodnika.
Jak to się robi pani Łukaszu? Każde dośrodkowanie na wysokości kolan - robi wrażenie.
|
Chyba 4 czerwone kartki to walkower, czyli dalej nie ma strzelonego gola.
Ale jakby było 11 na 7 to Legia by spokojnie utrzymała 0:0. Zero zagrożenia. W 95. minucie wiadomo było, że Legia ma wolny i piłkę meczową i na kontrę nie będzie czasu. Mogli bardziej zaryzykować. Może zabrakło im Skroży na ławce, żeby im kazał wejść w pole karne większą liczbą zawodników.
Generalnie Wiśle może się odbić jeszcze czkawką ten remis. Jak Legia wygra z Wisłą finał PP i zabraknie im tych 2 pkt do MP to pa, pa puchary dla Białej Gwiazdy. Chociaż z tą grą to wolę opcję: Wisła bez pucharów, Legia bez MP.
Oglądałem tylko ostatnie 30 minut ale Nunez zdążył mnie rozbawić swoją nieporadnością do łez. W sumie nie wiem kto był tragiczniejszy, on czy równie beznadziejny Jovanović, który jest chyba najgorszym transferem od czasu Władzi lub Beto. W każdym razie Weszło ładnie wyróżniło Argentyńczyka: "A co do wspomnianego Nuneza – dzisiaj wystąpił na lewej obronie, więc jak widać trener Michał Probierz szuka mu miejsca na boisku. Naszym zdaniem powinien mu poszukać miejsca, ale w pierwszym samolocie do Ameryki Południowej."