raindog napisał(a):

Nie wiem czy dobry. Na pewno jego notowania nie wzięły się z niczego, ale czasami dobry trener, piłkarz mimo wszystko ma problemy z wpasowaniem się w politykę klubu i efekty jego pracy są marne. O Probierzu nic w tym momencie nie wiemy. Oceniać można go dopiero po roku, dwóch latach pracy. Po roku - czy przez ten czas drużyna w ogóle coś grała, jakie przeprowadził transfery; po dwóch latach - jak radzi sobie z kryzysem, który dopada każda drużynę.
Maaskant szansy nie dostał; Moskal to samo; mam jednak nadzieję, że chociaż Probierz przepracuje okres, który ma zapisany w kontrakcie.
|
Ja o Probierzu wiem na razie tylko tyle, że podejmuje właściwe decyzje personalne w trakcie meczu, faktycznie reaguje bardzo szybko i sensownie.To duży plus, Moskal miał moim zdaniem z tym spory kłopot. Nie zmienia to faktu, że materiał ludzki Probierz ma dramatyczny. Nawet nie piłkarsko słaby ale słaby przede wszystkim mentalnie.,
Aaaa. I wiem z czym kojarzy mi się obecnie nasza drużyna. Ze stadem opasłych, sytych, lekko wyleniałych kocurów przekonanych megalomańsko o swojej ogromnej wartości.