Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2012, 22:17
drużyna jest całkowicie rozbita , a właściwie nazywanie tego tworu drużyną jest na wyrost

w ofensywie graliśmy totalne zero , całkowity brak pressingu , co mnie dziwi najbardziej po tym co widziałem w 1 meczu Probierza z Lechią , czyli zagonienie rywala juz na jego połowie . Tutaj większość grajków przeszło obok meczu. Takiej Wisły nikt nie będzie ogladał . Tak bezradnej Wisły juz dawno nie było . W dodatku z tak przepłacanymi zawodnikami .

Pareiko , Czekaj , Chavez , Wilk - nie mam im nic do zarzucenia. Grali na swoim poziomie .

Reszta zagrała słabo , albo bardzo słabo , nie będę się nad nimi rozpisywał bo każdy widział co się działo na boisku .

Natomiast to co zagrał dzisiaj Melikson należy się oddzielny akapit . Dawno nie widziałem takiego symulowania gry jaką dzisiaj prezentował Maor . On juz tylko i wyłącznie czeka na koniec sezonu i transfer zagraniczny . Żeby chociaz jeszcze chciał się dobrze zaprezentować , ale nie , kiwa się wtedy kiedy nie trzeba , źle podaje , , nie bierze na siebie ciężaru gry , po prostu brak słów . Wisła w ataku , a on stoi w połowie boiska i się przygląda , ręce opadają . Strzał z 20 metrow , praktycznie nieatakowany 10 metrow obok bramki ..
Ostatnio edytowane przez Karherop : 30.03.2012 o godz. 22:20.
Odpowiedz cytując