Dyskusja się powoli rozkeca to i ja wrzuce swoje trzy grosze!
Trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem osamotnionego Genkova na ataku, graliśmy u siebie i powinniśmy cisnąć Legie od początku. Genkov z Bitonem napewno by więcej zdziałali na ataku niż Genkov z Gargułą, którego Genkov ma za swoimi plecami.
Garguła w pierwszej połowie grał tak sobie, nic nie spieprzył ani nic wielkiego nie zrobił. No ale ten jego wolny w, którym trafił w jednoosobowy mur to jest mistrzostwo Europy - myśle, że nawet na Orlikach dzieci już lepiej wykonują rzuty wolne!!
Małecki ewidentnie przespał mecz, próbował ale lipa z tego wychodziła.
Nunez na lewej obronie - kto go tam ustawił?! Widać jak byk, że lubi on grać z przodu, na pomocy, a Probierz go pcha do defensywy, już wolałbym Paljicia na tej pozycji, jest bardziej ograny w defensywie.
Na pewno nasza defensywa grała dziś dobrze (no prócz Nuneza, który bądź co bądź nie grał na swojej pozycji), Chavez grał pewnie, Czekaj złapał doświadczenie i rozegrał dobry mecz w obronie, a Jovanovic widać, że szukał gry, nawet z przodu. Będzie z niego solidny prawy obrońca.
Jak Pareiko nie dostanie nowego kontraktu, to będzie to wielki błąd zarządu SSA, bramkarz dobry, doświadczony i widać, że zależy mu na grze dla Białej Gwiazdy.
Mecz w Naszym wykonaniu słaby ofensywnie, na własnym stadionie cisneliśmy Legie dopiero jak grała w 9-tkę, a tak to plan gry był prosty - Pareiko wykopuje piłkę i może Genkov ją przejmie jak nie będzie na spalonym. Więcej gry szkrzydłami!! Cały zespół angażować w akcje! Mam nadzieje, że p.Probierz wyciągnie z tego meczu jakieś wnioski i na derbach zobaczymy Wisłę grającą ofensywnie, która strzeli więcej niż jednego gola! Chociaż ogranie dziewczyn z Kałuży nie będzie takie trudne
Dziękuje za uwagę