Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2012, 09:37
Ciężko na razie oceniać pracę Probierza, wyniki ma takie jaki ma zespół i warunki. Ale jest jedna rzecz która mnie uderzyła, zbulwersowała, a nawet w....iła. Mianowicie zmiana Meliksona w przerwie poprzedniego meczu. Dla mnie to wręcz oznaka jakiejś choroby umysłowej! Maor to przecież najlepszy zawodnik ligi! O Wiśle nie wspominając. Każdy trener powinien układać taktykę i grę zespołu specjalnie pod takiego gracza, bo jest jedynym który robi u nas różnicę. Jak to mawiał Kasperczak "dobra taktyka to taka która uwypukla zalety i ukrywa wady". Tymczasem Probierz nawet nie spróbował wykorzystać jego atutów. Ściągnął go bo nie walczył w defensywie? Czy to jest poważne? Czy Cristiano w Realu ma zadania defensywne? Albo Messi w Barcie? Wiem, wiem, gdzie Rzym a gdzie Krym, ale myślę że zachowując proporcję Maor to taki nasz Ronaldo/Messi.
Nasz trener chyba ma problem z gwiazdami, stara się im udowodnić za wszelką cenę że nie są tacy dobrzy jak są... Wszyscy pamiętają jak sadzał na ławie dwóch swoich zdecydowanie najlepszych graczy w Jadze (Franka i Grosickiego). Mourinho też lubi być największą gwiazdą w klubie ale do głowy mu nie przyszło żeby Cristiano sadzać na ławie, ot tak, dla zasady. Ba, całą grę układa pod niego!
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując