Wyświetl pojedynczy post
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2012, 09:08
to że dziura jest to zapewne prawda, nie wiem czy tyle ile pisze Macios
sądzę jednak, że dziura wynika z przegrania sprawy z Mandziarą a nie z 35mln na pensje
o ile wiem to na pensje wydawaliśmy wcześniej coś około 16mln i to przy piłkarzach zarabiających miliony złotych za siedzenie na ławce, których w większości się pozbyliśmy

no nikt mi nie wmówi, że Lamey, Jaliens, Pareiko, Nunez, Iliev okradają ten klub haha
prawda jest zapewne zgoła inna, albo co najwyżej po środku
nawet zakładając, że wszyscy zarabiają po 300tys euro kontraktu motywacyjnego, Jaliens 400tys to jest to łącznie 4x300 + 400 = 1,6 mln Euro 7 milionów złotych
małecki jovanovic jovanic jirsak wilk paljic chavez bunoza kirm srednio liczę 100k genkov 250 boguski 200 sobol tez 200 ale sie lecza wiec pewnie ze 140 biton 200 Diaz 200 melikson 250 gargula moze z 300 wyciagnie bo nie gra w kazdym meczu

2,4+ 1,6= 4 miliony euro = ponizej 20milionow zlotych! i to przy tych już wyśrubowanych kwotach
ktoś mi chce wmówić, że ten szrot ktory naściągaliśmy zarabia więcej haha
czy może cała reszta w klubie wzięła sobie i podzieliła 16-18 milionów zlotych

sorry macios nie wierzę, a znacznie bardziej mnie zaciekawi ile kasy w plecy jesteśmy za konflikt Zdziśka z Mandziarą haha

dziura pewnie jest, ale zapewne wynika ze zbyt małych wpływów i innych czynników, po prostu nie zamknięcia budżetu prawdopodobnie z powodu Mandziary
jakaś znowu nagonka żeby pozbyć się Jaliensa, który ma wysoki kontrakt, po co mu tyle płacić jak przyjdzie Głowa (i dobrze)

powtarzam, że nie uwierzę , że na tych patałachów wykładamy więcej pensji niż 20mln rocznie
może ktoś Cię wprowadził w błąd wliczając koszty agentów, premie za podpis itp. ale przypominam, że to się powinno zamknąć w pieniądzach które mieliśmy za sprzedaż naszych graczy wcześniej

to znowu jest jakaś nagonka itp. i w mojej opinii twój artykuł ma zero wspólnego z prawdą - dziura jest ale wynika z czego innego

niech ten Cupiał da już sobie spokój rozśmiesza mnie ten pan po prostu- to jego wina ta cała sytuacja w Wiśle, bo mając tyle kasy nie potrafi sprawnie jej budować, a każdy kolejny ruch jest gorszy od poprzedniego,
nie ma czasu na Wisłę, niech się odczepi, może ktoś inny przyjdzie

jak dla mnie zwykła nagonka Bednarz i spółki na Valcxa, Jaliensa i Pareikę, a Garguła sobie dalej spokojnie pobiera pensyjkę
akurat Jaliens za swoją dotychczasową karierę zasługuje na dobrą pensję, nie wierzę, żeby okradał nas (w przeciwieństwie do panów chcących przejąć władzę- może jeszcze im się nie uda - dlaczego Bednarz ma jeździć na koszt Cupiała na wakacje) i mam nadzieję, że jeżeli Chavez odejdzie (co będzie dla nas raczej finansową porażką zważywszy na pokaźny procent od sprzedaży) to razem z Głową będą grali bo zaczął grać bardzo dobrze
a za resztą szrotu nikt płakać nie będzie

Bednarz odnowiciel haha chce cwaniak skorzystać na bałaganie i wyciągnąć jak najwięcej i tyle... tak się przecież robi
Zmień lekarza Macios
albo przestań wierzyć ludziom w ogórniaku

dla mnie to zwykła walka Bednarza i spólki o władzę i tyle
Odpowiedz cytując