Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2012, 21:15
0 22 napisał(a):Wyświetl post
1. Państwo powinno przeprosić za to co zrobiono Błasikom. Mam o to ogromne pretensje do polskich władz.
2. Dwuletnie śledztwo jest absolutnie do dupy, jest jeszcze więcej niewiadomych niż było 10.04.2010.
3. Państwo absolutnie nie zdało egzaminu.
4. Rosjanie to arcymistrzowie kłamstwa i z nami grają.
5. Trudno mieć zaufanie do polskich władz po tym co wyrabiają w związku ze smoleńskim śledztwem.

To wszystko tezy Szmajdzińskiej. Ciesze się, że dla Ciebie jest to racjonalne. Im nas więcej tym lepiej.
1. Niech przeprasza nie mam nic przeciwko temu ,choć tak naprawdę nikt nie może stwierdzić w 100% czy był w kokpicie czy nie. Jedni naukowcy odczytali ( bez żadnej złej woli ) że to był Błasik , inni naukowcy z Krakowa po pewnym czasie stwierdzili ,że to nie był Błasik . Natomiast pytanie brzmi co obywatele z tego maja ,że partia polityczna robi z tego powodu podjazdy do Rządu czy Błasik był w kokpicie czy nie był . Niech to stwierdzą naukowcy ,a nie politycy z tego powodu sobie robia miedzy sobą roz....ziaj i notorycznie epatują tym społeczenstwo.
2. Nie sadze ze dwuletnie sledztwo jest do dupy . Mi wystarczy to ,że wiem ,że w takich warunkach pogodowych sie nie ląduje i nie chce mi sie po 2 latach od katastrofy słuchać dalszego pie*dolenia o wybuchajacych kabinach ,co nie ma żadnego pokrycia w faktach . Przez takie gadanie wiekszosc ludzi jak słyszy slowo "Smolensk" to rzyga...
3. To że Państwo nie zdało ezgaminu to sie całkowicie zgadzam ,tylko że wszyscy po trosze byli za tą katastrofe odpowiedzialni ,w tym prezydent ze swoim niemałym dworem urzędników . Wszyscy stracili w tej katastrofie kogoś "ze swoich barw" politycznych , więc wypadaloby w zgodzie i poszanowaniu zamknąć kurtyne nad tą sprawą i wspolnie pracowac nad tym ,żeby do takiej historii nie doszło w przyszłości . Niestety jedna partia robi z tej sprawy swój sens istnienia i nie ma na celu rzetelnego wyjaśnienia tej sprawy ,tylko ustawiła wszystkich na planszy i mówi kto za co jest winny choć to sie w dużej mierze kupy nie trzyma
4. Nie zdziwilbym sie jakby Putin powiedział Anodinie , "-Tatiana powiedz na tej konferencji ,że Błasik był pijany , i że nieformalnie dowodził tym samolotem i kazał lądować we mgle. Oni tam w Polsce sie zagryzą"
5. Generalnie od 20 lat trudno jest mieć zaufanie do kazdej władzy w tym kraju , a samolot który z prezydentem rozbija się w Rosji w rocznice mordu Katyńskiego to sprawa raczej bezprecedensowa