GaoFeng napisał(a):

Ja nie widze zadnego dobrego polskiego bramkarza, ktory moglyby wzmocnic Wisle. To, ze w Polsce potrafimy tylko dobrze szkolic bramkarzy to tylko "legenda", nic wiecej. Jedynie Boruc i Szczesny graja na dobrym miedzynarodowym poziomie, chociaz drugi musi sie jeszcze duzo nauczyc i ma problemy z wybijaniem pilek oraz przy wysokich wrzutkach. Reszta to przecietni zawodnicy jakich jest mnostwo w kazdym kraju!
Myslalem ze Wojciech Pawlowski, Tomasz Ptak czy Jakub Szumski maja wyjatkowy talent, ale jednak zmienilem zdanie. Pawlowski jest bardzo dobry w jeden na jeden, ale to juz wszystko. W ostatnich meczach zagral fatalnie i w takiej formie to nie ma szans na miejsce w bramce Udinese Calcio. Ptak w ostatnich swoich meczach w bramce Jagi gral rowniez slabo, a Szumski robi bardzo niepewne wrazenie.
Skorupski natomiast juz od poczatku popelnial fatalne bledy i nigdy nie uwazalem go jako dobrego bramkarza.
|
Słusznie,
Bo jakby to wyglądało w Wiśle - Skorupski na bramce a z przodu, Xavi, Iniesta, Messi, Ibrahimovic itd....
Czy ja dobrze ciebie zrozumiałem? Ty aby na pewno piszesz to w kontekście Wisły?
Na jakich pozycjach mamy dobrych kopaczy że Skorupski by przy nich wyglądał blado? Odpowiem. Skorupski pewnie jest lepszy od Jovanica za którego daliśmy sporo kasy. Pewnie też tańszy. No ale nie pasowałby do wirtualnego Iniesty z Wisły
Hypocrite napisał(a):

O czym wy w ogóle piszecie ? Przecież transfery do już są klepnięte przez łysego w ilości 5 szt.
Teraz będziemy wyprzedawać z preziem komornikiem z TF...
|
Przepraszam - kogo sprzedawać? Teraz to nawet nie ma kogo sprzedać poza Meliksonem i Małeckim. Sam szrot albo wypożyczenia. Pokłosie świetlanej wizji Basałaja i Stana...
Nawet za darmo nikt nie chce takiego Jaliensa z takim kontraktem.... a ty o wyprzedażach piszesz.