Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2012, 15:08
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
a powiedzcie mi jaki to jest problem zapłacić to nieszczęsne 700 tys, skoro zaraz nam uefa odda blisko 3 miliony euro ? od tej prowizji i tak nie uciekniemy skoro przegrali w sądzie, można jedynie grać na zwłokę, ale Wiśle na dobre to też nie wyjdzie
W sumie może żaden - tylko po co tak robić, kombinować?

Jeśli pożyczę Ci stówkę i będę chciał ją z powrotem a Ty nie masz stówy w portfelu to polecisz do bankomatu by mi ją oddać? Może Ty tak, ale 90% osób powie: słuchaj stary jutro jak będę wychodził z pracy zahaczę o bankomat i wieczorem Ci oddam. Bo na koncie mam. Poczekaj dzień.

Cupiał ma zapłacić z własnej kasy albo zaciągnąć kredyt specjalnie na potrzeby długu wobec Madziary? Nie opłaca mu się. Niech Madziara czeka aż kasa będzie. Inni też. Przecież kasa z UEFA jest.

BDW: Swego czasu takim sposobem wybudowano w Polsce połowę marketów - podwykonawca stawiał budowlę a inwestor ociągał się z zaległymi płatnościami do momentu gdy market zaczął przynosić zyski. W ten sposób budowano za 0 zł i jeszcze na tym nieźle zarabiano. Jak powiedział kiedyś prezes pewnego koncernu szwedzkiego - Polska to taki kraj gdzie jak masz głowę na karku to gigantyczne pieniądze zrobisz nie mając żadnych pieniędzy.
Odpowiedz cytując