Wyświetl pojedynczy post
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2012, 14:53
lazy napisał(a):Wyświetl post
No właśnie, ciekawe jest jednak że obaj byli najlepszymi graczami Wisły w poprzednim sezonie i walnie przyczynili się do mistrzostwa. Jak to możliwe ? hmmm...

Wypada także przypomnieć jak to na Zieńczuka spadały gromy za spaprane sytuacje... A pół forum odetchnęło z ulgą gdy okazało się że odchodzi do Grecji.

Prawda o tym forum jest niestety taka sama jak smutne prawdy o Polsce i Polakach, że: lubimy narzekać, wiemy najlepiej co zrobić żeby było lepiej, zawsze się znajdzie kozioł ofiarny, a najłatwiej obrzucić błotem kogoś na świeczniku.
1. Jeśli piłkarze nie wytrzymują tego, że ludziom puszczają nerwy, gdy patrzą na ich kalectwo to niech zmienią zawód.
2. Rzeźniczak nie potrafił wrzucić piłki w biegu. Zostawał po każdym treningu i robił po 50 wrzutek. Już umie.
3. Czy któryś z wymienionych panów zostaje po treningu, aby nie skompromitować się w kolejnym meczu?
4. Małecki zamiast zostać po treningu i ćwiczyć obraża się na cały świat. Łeb jak sklep a pusty jak za komuny. Kirm pieprzy coś o następnym meczu po kolejnej kompromitacji. To samo Łukasz "Lwie Serce" Garguła.
5. Jestem kibicem, chodzę na mecze, jeżdzę na wyjazdy i mam prawo narzekać.
6. Dodam jeszcze od siebie, że żaden z zawodników po meczu wyjazdowym nie podszedł pod sektor i nie oddał koszulki. A powinni, bo nie zasługują na to, aby je zakładać.

Na koniec dodam, że nie ruszają mnie teksty o obrzucaniu błotem, robieniu z kogoś kozła ofiarnego itp. Ja z nimi nie utożsamiam się. Uważam ich za pracowników klubu i wymagam wykonywania obowiązków na najwyższym poziomie. Adekwatnie do zarobków. I mam już dość głaskania tych ofiar losu po jajach. Dla kibiców powinna liczyć się Wisła a nie banda pozorantów, którzy robią za wkłady do koszulek.
Ostatnio edytowane przez Worcester : 28.03.2012 o godz. 14:56.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując