Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2012, 14:25
2. A po co ktokolwiek ma wychodzić przed szereg? Skoro nasi o nic nie prosili.
1. Co byś powiedział, gdyby ci wybuch urwał pół kadłuba i skrzydła, będąc 20 m nad ziemią? Stawiam że na 90% k......
ps. oczywiście brakuje cudzysłowu.

Mareq napisał(a):Wyświetl post
Tylko dzięki takim przewodnikom po meandrach zawiłości mechanizmów rządzących światem , jak ty miszczu.

Dobra zapytam wprost bo widzę , że inaczej się nie da.
Wymień mi konkretne miliardowe straty gospodarcze wynikające z faktu podpisania ACTA. Jak sugerował ktoś kto sporządzał wklejoną na poprzedniej stronie listę.

Do Kobierzyna mi nie śpieszno a już po tych kilku wymianach postów krew mnie zalewa , więc w żadnym wypadku nie mam ochoty na jakąkolwiek dłuższą dyskusję z tobą. Z kimś kto nie odróżnia sprawy nie wprowadzania kolejnych ulg od wycofania ulg już przyznanych
Nie tylko, po prostu wszystko, poza Bogiem, ma swoje granice.

Nie chce mi się, sam sobie wykombinuj, wachlarz jest bogaty. A i miliardy się uzbierają.

- 02.03.2012 - Sejm odrzucił w piątek obywatelski projekt ustawy zakładający wprowadzenie 49-proc. zniżki na bilety jednorazowe dla uczniów i studentów w autobusach i pociągach oraz rozszerzenie ulgi na przejazdy pociągami ekspresowymi

49% zniżki dla studentów to nowa ulga? Prosiłbym o wsparcie bardziej doświadczonych.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 28.03.2012 o godz. 15:38.
Hej Nasz TS !!