danpe_ napisał(a):

I dopingując np Kirma, który po meczu w chorzowie stwierdził, że ta porażka to nic szczególnego, ot, po prostu jeden mecz mniej do końca sezonu chcesz to pokazać?
Trochę to dziwne.
Chcesz pokazać, że jesteś fanatykiem?
Przyjdź na kosza (x2), na siatkarki, wesprzyj złotówką sekcję strzelecką. A piłkarzy chwilowo olej, to im da do myślenia, a nie gorący doping przez cały mecz.
Bo jak na ten moment to tacy z Was "fanatycy" jak z koziej d..y flecik. Frekwencja na innych dyscyplinach Wisły to ukazuje dobitnie.
Chyba, że tu są sami fanatycy Wisły Kraków S.S.A. to przepraszam, pomyliłem fora.
Palikot fanatyku ile razy w tym sezonie byłeś na koszu kobiet, mężczyzn, na siatkówce, oraz na futsalu? Ja nawet na strzelnicy się pojawiłem.
Chcesz mi udowadniać, że mi dupa do krzesełka przyrosła? Przegrasz w przedbiegach.
Chciałem jeszcze dopisać, że nie mam pretensji, że się tak wyrażasz o mnie, jak byłem 15 lat młodszy to uważałem dokładnie tak samo.
Teraz mi się już nie chce klepać po pupie piłkarzy zarabiających kosmiczną jak dla mnie kasę za obijanie się i szarganie dobrego imienia Wisły Kraków, zmądrzałem
|
Kolega wyżej wszystko napisał
Ja dodam tyle, to nie Ty jesteś dla Kirma czy Jaliensa, tylko oni są dla ciebie...
Fakt jest taki, że przychodzimy na ten mecz dla Wisły a nie dla kirma, bo dla mnie Kirm to nie jest Wisła
Nie wiem nie chce tutaj ferować wyroków, ale nie wiem czy ty nie byłeś pierwszy który razem z innymi na tym forum strasznie szlochali, że pewnego majowego meczu w roku 2011 nie dopingowaliśmy naszych zagranicznych gwiazdek...

Gdzie ta konsekwencja panowie?
Ogólnie jeśli chcemy ich olać(tzn. pokazać leserom, że nie godzimy się na takie traktowanie naszych barw) to zróbmy to na meczu poprzez odpowiedni transparent(w języku angielskim oczywiście) i nieustanną presje (ale nie w sensie gwizdów) ale w postaci dosadnych okrzyków(Wilku, Mały czy Sobol im przetłumaczą później w szatni) nie liżmy im dupy po meczu, nie krzyczmy z nimi, nie wykrzykujmy ich nazwisk ale dopingujmy swoje nie obrażając panienek, niech sobie nie myślą, że mają łatwo... Gra w Wiśle to Honor nie obowiązek... Kto ma pokazać honor jak nie kibice, któzy są wierni temu klubowi 24/7? Kirm? Nie rozsmieszajcie mnie. Ona ma dostać po dupeczce na najbliższym meczu i paru innych za te frajerskie wywiady. Najlepiej pocisnąć szyderę z nich (tylko taką z głową nie frajerską jak na E często słysze) zrobić sektorówke w postaci Kirma i paru innych z cycami, odpowiedni komentarz, wtedy zobaczycie jak im będzie wstyd wyjść do kamery i robić z siebie idiotów przed dziennikarzami. Należy też nagrodzić ambicją Wilka czy Pareike, bo na razie to jedyni którzy w tym składzie jak to się mówi... "zależy"
Don Donson - Jak znowu nie będą gryźć trawy to ich zmieść z powierzchni ziemi nie ważne czy wygrają, czy przegrają... mają zapierdalać... Jak będa zapierdalać, ale np umiejętności nie pozwolą na zwycięstwo, to już całkiem co innego.
Leszek ostatnio tak skomentował swoich grajków: "Wy koszulki wypełniacie, na boisku w chuja gracie"... Podobnie należałoby i u nas