Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2012, 11:00
nesta napisał(a):Wyświetl post
Jak mozna oceniac trener po kilku meczach ? Nie wiem czy Probierz wypali tak samo jak nie wiem czy wypalilby Moskal. W obu przypadkach na wnioski jest zdecydowanie za wczesnie!

Nie widzicie prawidlowosci, ze oni graja wtedy jak maja o co, jak sa obiecane premie ? Jest szansa wygrac PP, zgarnac kase wiec tam sa wyniki, w lidze widza, ze juz nic nie osiagna to maja w dupie. I zaden trener tu nie pomoze. Polowa wie, ze odejdzie, nie ma chemii, atmosfery, druzyna jest totalnie rozbita. Tu potrzeba glebokich zmian, pracy od podstaw, dlugofalowej, madrej polityki, wymiany polowy skladu w lecie. On moze wzniec sie na wyzyny motywacji, robic cuda na odprawie, a im sie i tak nie bedzie chcialo.

A wy oskarzacie trenera w momencie gdy wszystko tak wyglada ?
W ogóle nie ma logiki w tej drużynie, kończy mi się kontrakt to daje wszystko żeby ugrac nowy korzystny, może nie w Wiśle ale gdziekolwiek. A po tym co prezentują, kto ich przygarnie ?

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Może i teoria, zwłaszcza w naszym przypadku, dlatego tak to wygląda, ale w każdym normalnym klubie najważniejszy dla zawodnika jest wynik drużyny i jego własna postawa na boisku, bo jak zabumeluje to ląduje na ławie, nie wiadomo na jak długo.

Co jest dziwnego w przywróceniu Małeckiego do składu? Dziwne to było odsunięcie od jakiegokolwiek zespołu Wisły. Tak jak kuriozalne tłumaczenie dramatycznej gry jakimiś manifestacjami. Jak komuś Małecki nie leży to niech sobie płacze do poduchy, a nie wymyśla. Bo przez takie wymyślanie mamy to co mamy.
Nie wiadomo co Mały w szatni zrobił, jak się zachował i czy aby na pewno nie przekroczył jakiejś tam granicy.
Odpowiedz cytując