papiwislak napisał(a):

|
a ja spisek wyczuwam ...Probierz dogadał sie z Fornalikem .Ruchowi oddali punkty w lidze... a w pucharze nam odpuszcza... z Legią przegramy w piątek i puchar bedzie nasz... liga europejska... (np. sciagniecie Meliksona podejrzane tez jest..) mam nadzieje ze to tylko moj wymysl bukmacherski... zobaczymy co bedzie z Legią !!
|
Twoja teoria ma jeden (za to poważny) słaby punkt: przekonanie, że mieliśmy do zaoferowania Ruchowi coś, czego sam nie mógł sobie wziąć. Ruch jest w tym momencie, oprócz Korony najlepiej grającym w lidze zespołem i naszych gwiazdorów ograłby tak czy siak. Więc po co miałby Fornalik handlować?
Po drugie - jak sobie to wyobrażasz? Wchodzi Probierz do szatni i mówi: chłopaki dziś gracie na pół gwizdka i markujecie zaangażowanie? Po czym powtarza to dla jasności po angielsku, hiszpańsku i niemiecku?
Meliksona zdjął,bo unikał bezpośrednich starć a tego Probierz bardzo nie lubi. I za to akurat plus. Brak swietych krów moze nam wyjsc tylko na dobre.
Zejdzcie na ziemię. Nasi grali pytę, bo liga została już odpuszczona. I kto wie czy nie z pełną premedytacją i całkiem otwarcie. Ważny jest mecz z Legią i derby. Ciekaw jestem, czy wzorem poprzednich lat nie byłoby dobrze przypomnieć naszym kopaczom na treningu czym są dla nas oba te mecze.