Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2012, 19:35
Szpen napisał(a):Wyświetl post
co się dzieje?
czyżby nasi amerykanie, których tak wielbią Prawi i Sprawiedliwi kolejny raz przehandlowali Nas w imię swojego interesu? HoHoHo, Ruscy nie, Niemcy nie, Amerykanie nie. To kto? Jarosław!
Tobie to się już wszystko z Jarosławem kojarzy To już jakaś Kaczofobia, a może nawet Kaczofilia
Nie amerykanie, tylko wielbiony przez przez wszystkich postępowców na świecie Obama pokazał że w imię własnych prywatnych interesów (wybór na kolejna kadencję) jest w stanie zrzec się znacznej części wpływów Ameryki w Europie środkowowschodniej. Dla każdego kto choć trochę interesuje się polityką zagraniczną USA i obserwuje tego "znakomitego polityka" nie jest to wielkim zdziwieniem.
Można tylko dodać, że nasze znaczenie polityczne w ostatnich latach na tyle spadło że , że można nas już przehandlować za przysłowiową paczkę fajek. Ciekawe czy Szpenio domysli się czyja to zasługa
A zdziwienie moje budzi jedynie fakt, że tak głupio Obama dał się złapać.

emj10 napisał(a):Wyświetl post
Przecież oni z Ruskimi świetnie żyją. W świetle fleszów wymieniają się szpiegami, wspólne projekty militarne prowadzą od lat, więc co w tym dziwnego? A byli tacy co jadąc do USA na klęczkach myśleli, że ktoś się nimi tam przejmie.
Zgadzam sie - kto miałby się przejmować, skoro sami Polacy i wybrany przez nich rząd mieli w d... wyjaśnienie katastrofy smoleńskiej. Przecież jak Prezydent i Premier mówią że Rosjanie są super i prowadzą profesjonalne śledztwo, a także w porywie zaufania do Rosjan odrzucają wsparcie UE i NATO, to kto może się przejmować i chcieć pomagać ? Przecież jest super, tak rząd Polski mówi.
Nie zgadzam się tylko w jednej "małej" sprawie - dla mnie nie jest problemem że ktoś w akcie desperacji "na klęczkach" pojechał do USA, tylko to że ktoś na klęczkach pucował buty Putinowi od 10.04. I napastował tak że aż bije na cały świat blask naszej bezsilności. Zgadnij kto taki.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie amerykanie tylko ichniejszy odpowiednik cudaka, którego wybrały ichniejsze odpowiedniki lemingów.
Napisane prosto....ale jakże prawdziwie.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"