Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2012, 16:05
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
Pomijajac to cos co wczoraj ogladalem ....nie bede sie pastwil o zenadzie naszych gwiazd kalajacych BIALA GWIAZDE ale osobiscie bylem zniesmaczony jednym faktem : ...nie myslalem ze Zienczuk to taka pi..z..da !!!! koles nie byl faulowany - wrecz odwrotnie- kopną Czarka i widzieliscie co pozniej robil / zwijal sie z bolu symulujac faul jak typowy oszust z Barcelony - ja rozumiem ze moze i oglada wszystkie ich mecze ale ....nawet niebylbym tak zdziwiony gdyby zrobil to komus innemu ....ale Nam ...klubowi ktory zrobil z niego prawdziwego zawodnika ? sory - ale dla mnie ten pan stracil w oczach ...bo naprawde mogl sobie odpuscic ta symulke- gdzie kazdy widzial ze nie zostal on nawet dotkniety ....bardzo mozliwe ze tym symulanctwem wymusil tez dezyczje tego wczorajszego pseudoarbitra - bo ten chwile sie zawachal z gwizdkiem ......sory- ale mnie to osobiscie wku...r..wilo bo wcale Zienczuk nie musi do konca klubu - dzieki ktoremu ma taka sytuacje zyciowa i finansowa - kochac ...ale troche szacunku jednak powinnien miec ....a ta sytuacja to po prostu kpina z jego strony - ....tak sie zwijal z bolu nie bedac nawet dotkniety ze szkoda ze Ambulans go nie odwiozl .....
no tak, kopnął Czarka zamiast piłki będąc w polu karnym mając piłke przed sobą a Wilka za sobą.
Dobre.
No ale masz racje, mógł nam odpuścić bo z Nami wypłynął na szerokie wody, ale zawodnika to zrobiła też z niego Amika.
Zieniu jest profesjonalista, a profesjonaliste ce..... sumienne wykonywanie swojego zawodu, pomijając to ze nasze ....eczki zachowały by sie w polu karnym identycznie.
Rozumiem też ze Wilk z szacunku dla Polonii i Korony ma odpuścic mecz? Jak trafimy na Estończyków to Pareiko tez ma im puścić? W pucharach trafimy na Berszewe to Melikson też ma odpuszczać tak?
No bez jaj, Wisła ma w soim składzie 11 piłkarzy, i jeśli byliby lepsi to by sie podniesli i strzelili jedną bramke.
Jak można zwalać wine na piłkarza druzyny przeciwnej, ze nam nie pomógł tylko pomógł swoim ?
Dobrze ze Majdan z Pogonią nie zachowywał sie tak jak ty bys chciał, tak samo Stolarczyk,Kłos,Głowacki, Żurawski, Szymkowiak czy inne asy.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując