Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2012, 13:45
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie po jakiego grzyba poruszacie temat zwolnienia Probierza.
Ja bym tylko chciał by już jutro go nie było, natomiast jest oczywiste że tematu zwolnienia , przynajmniej do końca sezonu nie ma a czytając wynurzenia naszego nowego ratownika 'Łysego' , to jest całkiem możliwe że i przyszły sezon rozpoczniemy od 'walenia długiej'

Nawet tak po przemyśleniu , widzę w tym sens - Oczywistym jest że zamienimy słabe pospolite ruszenie z zagranicy na jeszcze słabsze z kraju(i nie pisze tego ze złośliwości jeśli chodzi o naszych rodzimych kopaczy ale jasne że bez pieniędzy to weźmiemy 'towar' 3 kategorii). Po prostu zamiast zagranicznego Bunozy, będziemy mieli rodzimą jego wersje itp.

Więc ten trener i ta jego filozofia rąbania byle dalej, idzie w parze z zespołem jaki będzie.Można powiedzieć że już szlifujemy taktykę na przyszły rok
I sory za tą ironię, nie jest mi do śmiechu ale widzę co się szykuje a szykuje się jeszcze większa tragifarsa - nie mam zamiaru zbytnio się przejmować tym bo pierwsza zasada jako takiego życia to - odpuścić sobie ciśnienie na rzeczy na które zupełnie nie ma się wpływu a wpływu na dalsze funkcjonowanie Wisły najmniejszego nie mamy.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując