Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2012, 10:37
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Zagraliśmy straszną bucuwę i nie ma biadolić nad karnym, ale błagam nie popadajcie w skrajności.
Bilans Probierza to 3 wygrane dwa remisy i jedna przegrana.
Daj spokój z jakimś bilansem - zwykły przypadek, koszmarnie słaba Amika ostrzelała słupki i poprzeczki, nam wpadło i jest 3-1 zamiast 1-3...zresztą spokojnie, zostało kilka kolejek - półfinał pucharu - zobaczysz ten swój bilans na koniec.
Zresztą o tyle szkoda że wczoraj przegraliśmy, bo nawet jakbyśmy jakimś cudem wygrali to napisał bym dokładnie to samo i czuł bym się bardziej komfortowo, bo tak to narażam się na zarzut typu - jedna porażka i gość zwalnia trenera.

Przykro mi, tak nie jest - mogę się oczywiście mylić, mogę się kompletnie nie znać ale dla mnie Probierz to jest kompletna pomyłka
Jak staram się zawsze nie wpierdalać , nie krytykować za jakieś szczegóły, że tego wystawił a nie tamtego(stąd broniłem i Maaskanta i Moskala) ,to w tym co robi Probierz, nie potrafię znaleźć niczego co bym mógł obronić.
Jeden wielki chaos, zresztą to nawet nie jest chaos - myśl jest taka że każdy kto ma piłkę ma ją od razu wyjebać( i to było dokładnie od pierwszego meczu, stąd też jednego z niewielu który robił różnice nie ma bo jak ma być jak wszystko przelatuje ponad nim)
Sory, to nie dla mnie.

ps a te cyrki na ławce to w ogóle.To faster faster to się musiało odnosić pewnie do tego że ktoś nie chciał od razu wyjebać piłki

ps2 i jeszcze tak na marginesie co do szkodnictwa - jak Probierz dociągnie do końca to za Meliksona weźmiemy ochłap bo kto da więcej za kolesia który nie strzela, nie ma asyst itp - a jak ma mieć jak nie ma piłki przy nodze, domyślam się też że w końcu Pareiko się w....i i pójdzie sobie bo to 'pachnie' walką o utrzymanie w przyszłym sezonie
Autentycznie czuje że ten gość nas dobije i wszyscy się będą po sezonie modlić o dyzme
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 26.03.2012 o godz. 10:48.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując