Wyświetl pojedynczy post
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2012, 03:27
kolego kacpaw91 doskonale Was rozumiem i wcale Wam nie bronie zyczyc braciom z Wroclawia mistrza w tym roku. tylko ze podobnie jak Ty obawiam sie ze brak gry w pucharach odbije sie nam taka czkawka w finansach ze sie nie pozbieramy przez pare sezonow. mniejszy budzet to niestety brak wzmocnien i jak sam zauwazyles sprzedarz pilkarzy by go zalatac a to znow moze sprawic ze w przyszlym roku pudlo zobaczymy jak swinia niebo a potem to juz pojdzie w gorki. wiem ze zaraz ktos poda przyklad sprzed lat paru gdzy zajelismy osme miejsce i nic sie strasznego nie stalo. tak tylko wtedy w lidze byla silna tylko Wisla i Legia a teraz chrapke na puchary maja jeszcze przynajmniej trzy, cztery inne kluby i juz nie bedzie tak latwo wskoczyc spowrotem na wlasciwe tory. do tego wtedy mielismy zdaje sie lepszy sklad niz obecnie i bylo latwiej w kolejnym sezonie. Legii zycze mistrza nie z milosci do niej a z troski o Wisle i obawy co stac sie moze w przypadku nieawansowania do pucharow. wiem ze brzmi to jak kombinowanie ale mam to w dupie w momecie gdy na szali jest dobro krakowskiego klubu.
zycze spokojnej nocy a raczej poranka u Was.
ziuk_NYC
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując