Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2012, 20:24
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Kolejny raz powtarzam bo się zaczyna robić propaganda na tym forum.

Czy mam szukać jakie było pierd....olenie o Moskalu Że ma super piłkarzy tylko nie ma doświadczenia trenerskiego i inne tego typu pierdoły?

Czemu nagle teraz piłkarze są źli tylko Probierz zaje....bisty?
Nic się nie zmieniło.

W mojej opinii sposób pozbycia się Kazka to jedno z większych chamstw jakie się na Wiśle pojawiły. A teraz jeszcze przysypujemy go ziemią pisząc że piłkarze są do dupy.

Trzeba było tak pisać jak przegrał mecz a nie jak go wywalili z klubu jak najemnika.
Niee no, ale tez bez propagandy w drugą stronę - to ze piłkarze są do d.. nie znaczy ze Kazek był fantastyczny. Na stan obecny nakładają się zaniedbania ostatnich lat oraz ogólny bałagan jeśli chodzi o mnóstwo rzeczy: stadion (gra w Sosnowcu) 'Lewadie' (ukłony do Maćka), długi (zamrożenie kasy przez UEFA) czy politykę kadrową (w zasadzie od momentu sprzedaży Marcelo nie mamy ani jednego sensownego mocnego zakupu).

Podchodzisz strasznie emocjonalnie do kwestii Kazika. Prawda jest taka że Moskal jest ofiarą sytuacji w klubie a nie chamstwa z czyjejś strony. BDW. Kazik, realnie oceniając wartość drużyny, mógł powiedzieć w odpowiednim momencie pass - jestem asystent szukajcie trenera. Nie zrobił nie ma go. Jest Probierz.

Trzy mecze najważniejsze w tym sezonie przed nami - PP. Probierz musi to jakoś poskładać do kupy. Jak mu się uda to na klęczkach do Częstochowy - innej opcji nie widzę.

Edit:
@Gucio25, nie. Obydwoje podobnie z tym że z Probierzem większe szanse mamy na cud.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 25.03.2012 o godz. 20:29.
Odpowiedz cytując