Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2012, 18:17
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Skomentuję, nie martw się. Teraz krótko - najgorszy mecz Wisły jaki widziałem (tak wiem, mleko mam pod nosem ). Ale w Chorzowie nie było kabaretu jednak takiego jak w Poznaniu. No raz, jak się Wilk kopnął w czoło.

Na rozładowanie napięcia - goła baba, dobrze jej z oczu patrzy, można się trochę odstresować
http://www.widelec.pl/im/8/11400/z11400858O.jpg
Nie pisałem nic o mleku po nosem Po prostu śmiejąc się z innych - czasami mamy większe powody żeby śmiać się z Wisły. To jest przykre.

Ja też mam nadzieję że to był najsłabszy mecz Wisły w tej rundzie. Może tak się wypompowali w meczu PP z Lechem że im dziś sił zabrakło? (Ruch grał rezerwami w PP)

Pisałem w innym wątku, wyglądaliśmy bardzo słabo fizycznie na tle szybkiego Ruchu. Probierz dziękuje w wywiadach za dobre przygotowanie zespołu przez Moskala, ale ja tego nie łykam. W żadnym meczu nie wyglądamy lepiej od rywali. Czasami jesteśmy na poziomie rywali, ale najczęściej wyglądamy gorzej.

Dodatkowo przed meczem z Legią wypadli Diaz i Bunoza....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując