maciekmiszcz napisał(a):

Dziękuję Ci bardzo za pomoc!
Niestety po przeinstalowaniu Windowsa problem z "nierozpoznaniem urządzenia USB" pozostał. Wie ktoś możę gdzie mam tego netbooka zanieść? Sklep w którym go kupiłem już nie istnieje. Czy może mam go wysłać do Warszawy?
|
Zobacz sobie na stronie producenta jak takie problemy są rozwiązywane. A najlepiej to zadzwoń i prezdstaw sytuację, byćmoże ktoś już miał taki problem i wcale nie będzie trzeba wysyłać laptopa.
Rzadko oddaje sie lapki do sklepu. Raczej wysyła sie bezpośrednio do producenta. Tylko dane z dysku sobie zabezpiecz na innym nośniku bo serwisy nie odpowiadają za utratę danych podczas naprawy.
brylant17 napisał(a):

|
Mam pytanko powoli? planuję zakup kompa, ale to daleka droga na razie.Mam pytanie jak mają się temperatury w stresie procków z serii i3 i i5? Chodzi mi w stresie jak i w spoczynku.Dzięki za odpowiedź
|
W stresie temperatura tych procków wynosi poniżej 70 stC. Wszystko jednak zależy od procka, chłodzenia i pasty termoprzewodzącej, umiejętności składającego, itp. Max. temperatura tych prockó może dochodzić do 105 st C ale daleko im do tej temperatury nawet na stockowym chłodzeniu