Eryk napisał(a):

Dariook - zadam Ci tylko jedno pytanie i może coś zrozumiesz.
Już niejednokrotnie ustaliliśmy, że na E siedzą byli wyjazdowicze, Hoolsi, Ultrasi i ludzie bardzo przywiązani kiedyś do działań kibicowskich. Tacy, którzy nie raz dostali w ryj, ale mając po 40, 50, a nawet 60 lat postanowili oddać pole młodym. Myślisz, że im się usrało nagle w jednym miejscu gwizdanie? A Ty wielki fanatyku podajesz przykład meczu z Barceloną za ery Cupiała i mecz z Lechem.
Ty zachowujesz się jak bezmuzgowa marionetka, która ma wyjebane na mecz, bo pewnie stoisz tyłem. Nie interesują Cie to czy nasz klub sam siebie błaźni czy nie. Wiec zdam Ci moze kolejne pytanie - czy jakby nasi piłkarze zrobili sobie gej party jak młodzi Lecha, to dalej byś ich pieścił po pupciach? Błaźnić klub można na wiele sposobów - na boisku i na codzien. Ty masz na to wyjebane, bo myslisz, że Wisła to tylko fanatycy, a wielu z tych fanatyków jest hodowlą właśnie ery Cupiała, więc nie mówi mi ....a kim jestem, a kim nie. Wisła to w dużej większości kibice, ale przez to co się dzieje w klubie, co robią piłkarze, my też jesteśmy w jakiś sposób oceniani, komentowani.
Różni nas zapewne w tym momencie pare rzeczy - w tym to, że ja NIE POZWOLE błaźnić się naszym piłkarzom, bo wyznaje pewną wartość wyższą (Wisłę Kraków), a oni są tylko sługusami, którym się płaci. A jaki Małecki jest wierny to już nieraz było poruszane, on i jego websterski planik. Wiec jak widzisz - kasa misiu kasa.
Ale Ty chyba swoje myslenie zmienisz dopiero jak bedziesz dostrzegac wyższą wartość niż tylko 11 pionków, którym trzeba powiedzieć, że mamy wyjebane na wyniki.
WIESZ KIEDY MOŻNA KRZYCZEĆ, ŻE NIC SIE NIE STAŁO? JAK GRA 11 WYCHOWANKÓW, KTÓRZY SĄ Z KRAKOWA, KOCHAJĄ KRAKÓW, WISŁE, WIEDZĄ CO TO JEST, A NIE KILKU ZWOLENNIKÓW DOLCÓW.
WIEC NIE UCZ MNIE WIERNOŚCI, BO SIĘ OŚMIESZASZ TYM CO MÓWISZ.
|
Czego ty odemnie oczekujesz? Że odpowiem cii na idiotycznie zadane pytanie? Przecież taka sytuacja nie dotyczy Wisły wiec dlaczego przytaczasz to co się działo u amicorza?
U nas nie miało takie coś miejsca i nie wymyślaj co mogło by się wydarzyć.
Rozmawiamy tu i teraz wiec trzymajmy się rzeczywistości.
Dlaczego uwazasz że piłkarze błaznią ciebie i klub? Naprawde staram się zrozumieć co tobą kieruje i szczerze muszę powiedzieć że cię nie kumam.
Szkoda, bo Wisła to wszystko co jest z nią zwiazane, to kibice, piłkarze , klub... zrozum że wszyscy jedziemy na jednym wózku.
Mnie również porażki bolą , czasami irytują ale wiem że to tylko futbol, że jeszcze nie raz przegramy więc nie rozdzieram szat.
Dla mnie piłkarze Wisły nie są sługusami - tak ich nazywasz, tylko częscią układanki, trybików w wielkie maszynie nazywanej Wisła Kraków. Jeśli nawet przegrywamy, nawet jak idzie ciężko to wiem że będzie lepiej ale trzeba im pokazać że jesteśmy z nimi na dobre i na zle.
Piszesz że MAłecki miał plan Webstera wiec zapytam z kąd to wiesz? Bo jeśli stwierdzasz fakt mający na celu go oczernić to proszę o żródło. Nie lubię plotek, a tym bardziej w....iają mnie takie które atakują inne osoby...
Cytat:
]
WIESZ KIEDY MOŻNA KRZYCZEĆ, ŻE NIC SIE NIE STAŁO? JAK GRA 11 WYCHOWANKÓW, KTÓRZY SĄ Z KRAKOWA, KOCHAJĄ KRAKÓW, WISŁE, WIEDZĄ CO TO JEST, A NIE KILKU ZWOLENNIKÓW DOLCÓW.
|
Ty chyba naprawde ostro złożony jesteś i dlatego wiem że nigdy nie zrozumiesz pewnych żeczy. Idąc twoim tokiem myśłenia można stwierdzić, że kibice Wisły też powinni spełniać twoje kryteria.
Oj wielu z nas by sie z tobą nie zgodziło...
Szkoda że taki ograniczony jesteś dlatego bądz pewien że Wierności uczyć cię nie mam zamiaru... to trzeba już mieć, tego od tak sie nie nabawisz.
" Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce "
Skończmy już ten temat. Widać że nic nie zrozumiesz a ja nie zmienie o tym swojego zdania.