borys napisał(a):

|
No to Makuszewski juz jest po mln. Eur. tyle w temacie.
|
Niestety, ale tak.Piłkarz został pozyskany ze nieduże pieniądze z Wigier Suwałki w 2010 r. Był wtedy wyraźnie wyróżniającą się postacią w 2 lidze,a zanim trafił do Jagi miał za soba już testy m.in. w Cracovii. Co ciekawe jeszcze przed runda wiosenną miał być na własną prośbę wypożyczony do Widzewa, gdyż w Jagieloni nie dostawał zbyt wielu szans na grę. A szansy na grę nie dostawał, bo w pomocy musiały sobie pograć takie tuzy jak Cetković, Burkhardt,Seratlić czy nawet obrońca Pejović.
arti napisał(a):

Jeśli to prawda co piszesz to bardzo się cieszę.
Może Łukasz Garguła zostanie u nas na kolejny sezon, mam też nadzieję że uda się zatrzymać w drużynie Tomka Jirsaka - wtedy trzon naszej drużyny, która tak udanie zaprezentowała się w LE zostanie utrzymany.
|
Nieźle mnie nastraszyłeś, zanim przeczytalem resztę Twojej wypowiedzi zacząłem się obawiać o Twój stan psychiczny

Ale zapoznawszy się z resztą wypada mi się zgodzić - najlepiej życzyć całej trójeczce (Jirsak, Garguła, Paljic) udanych występów, ale już oby jak najdalej od Wisły.
arti napisał(a):

|
A najlepiej kopnąć w d.pę (nie tylko zresztą jego) i szukać innych-dużo lepszych na jego miejsce.
|
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"