Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2012, 17:42
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście że sprzedaż biletów internetowo jest juz niejako standardem, ale będę sie upierał że w naszym przypadku nie jest to niezbedne. Na stadionie jest tyle miejsca że każdy jesli chce to kupi bilet bez problemu.

Pewnie niektórzy mieszkają za siedmioma górami, za siedmioma lasami , za siedmioma rzekami i mogą mieć problemy żeby przedrzeć Sie do Krakowa jednak bądźmy szczerzy... chcesz to przyjedziesz .

Ja mam takie szczęście ze mieszkam w KRK wiec szczerze to mam to głęboko w dup...
Jednak jesli to ma tylko napędzać idiotów, którzy wygwizduja drużynę bo nie zobaczyli kilku bramek i Messiego w akcji to ... Się obejdzie, zreszta chyba podobnie myśli klub.
Nara.
Klub myśli, żeby jak najwięcej kibiców na mecze chodziło i raczej mało jest prawdopodobne, żeby reprezentowali stanowisko "się obejdzie".
Argument za moją tezą mam prosty:
40000x cena biletu > 12000xcena biletu. I to o "jedyne" 28000x cena biletu. Na prawdę myślisz, że klubowi "się obejdzie"
Myślę, że bez większych problemów zgodziliby się na gwizdanie na piłkarzy za fatalną grę w zamian za dochody.
Argument przeciw internetowej sprzedaży, że mamy wystarczająco miejsca na stadionie - wzruszający. Po co iść za postępem, po co ułatwiać zakup biletów i karnetów, po co równać do standardów europejskich skoro mamy duży i ładny stadion. Lepiej jak za króla Ćwieczka. Niech wszyscy wiedzą, że my tradycje szanujemy
Czemu zatem, jak stadion był ledwie na 14000 ludzi , nie wprowadzono sprzedaży przez internet
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 23.03.2012 o godz. 17:45.
Odpowiedz cytując