Dariook napisał(a):

Oczywiście że sprzedaż biletów internetowo jest juz niejako standardem, ale będę sie upierał że w naszym przypadku nie jest to niezbedne. Na stadionie jest tyle miejsca że każdy jesli chce to kupi bilet bez problemu.
Pewnie niektórzy mieszkają za siedmioma górami, za siedmioma lasami , za siedmioma rzekami i mogą mieć problemy żeby przedrzeć Sie do Krakowa jednak bądźmy szczerzy... chcesz to przyjedziesz .
Ja mam takie szczęście ze mieszkam w KRK wiec szczerze to mam to głęboko w dup...
Jednak jesli to ma tylko napędzać idiotów, którzy wygwizduja drużynę bo nie zobaczyli kilku bramek i Messiego w akcji to ... Się obejdzie, zreszta chyba podobnie myśli klub.
Nara.
|
1) Jeśli chce to kupi, ale nie bez problemu. Ktoś kto mieszka w miejscowości poza Krakowem ma tam pracę, rodzinę nie zawsze jest wstanie znaleźć czas żeby jechać specjalnie do Krakowa po bilet, jeśli bardzo chce to kupi ale nie bez problemów.
2) Ja też mam to szczęście, że mieszkam w Krakowie ale sporo moich znajomych takiej wygody nie posiada i o ile z ligą niema większego problemu( chyba wszyscy mają karnety) to jeśli chodzi o puchary sytuacja nie jest tak komfortowa.
3) Nie każdemu opłaca się kupować karnet, bo jeśli przez pracę straci 2-3 mecze to ten zakup jest po prostu nie opłacalny
4) Jeśli chcemy by ten stadion choć raz odwiedził komplet publiczności to sprzedaż internetowa jest konieczna, w przeciwnym wypadku sprzedaż musielibyśmy zacząć 2-3 tyg przed meczem