Hmm
oglądnąłem sobie powtórke z ostatniego spotkania i powiem tak, ze nasz Pep Prompierz ma bajke.
Dostaje dobry hajs a gra sobie w Fife online w pełnym tego słowa znaczeniu.
Dlaczego gra za Pepa sie różni od tej za poprzedników... Otóz poprzednicy typu Piekny Robert czy Kaziu pozwalali grać drużynie tak jak ona tego chce a wnioski wyciągali po spotkaniu. Starali sie na treningach wdrożyć schematy których sie piłkarze nauczą i będą grali po jakimś czasie niczym maszynki. Niestety nie udało się to z tej racji iz z polskim narybkiem + sredniej jakości szrotem tego schematu nie opanuje sie w krótkim okresie czasu, o ile w ogole Oni są w stanie to pojąć kiedykolwiek.I tak to wyglądało, jak był spokoj to sobie graliśmy niby swoją piłke ,ale jak przychodził smród to pod każdym uginały sie kolana. A teraz tak nie ma!Dlaczego?
Bo Pep Prompierz gra sobie w swoją grę, zamiast pada ma magiczne gwiżdzące palce. Dlaczego zespół nie staje w miejscu czasem ?Bo Pep ciagle na nich gwiżdzę kaze sie przesuwać, podchodzić kryć biegać etc. I tak jak w wywadach Prompierz mowi ze pilkarz ma dac dla druzyny 100% to wlasnie chodzi o to by grał piłke i pomysł Probierza jak cały zespoł a nie swoje pomysły. Napoleonem w tej druzynie jest Probierz..rozgrywającym chyba też.Nie ma tak że ktoś sie opierdala ....bo Pep go potrzebuje i bedzie na niego gwiazdał, i jak piłkarz nie zachowa sie tak jak chce gwiżdzący to zostanie zmieniony. Ewentualnie dostanie burę i następnym razem gwizdanie usłyszy.
Plus napewno jest taki, ze pilkarz meczu z boku nie przechodzi, opierdalania też nie będzie, Dopóki 11 chłopów bedzie biegało za piłka i będę mieli na to siły, dopóty powinno być dobrze..bo jak zgaśnie światło to będzie tylko i wyłącznie laga i modły o koniec spotkania. Tak więc ....Dzięki Ci panie Moskal za przygotowanie motoryczne wiślackiej jedenastki, szkoda tylko ześ Pan za łagodny był. Bo im własnie potrzeba takiego chuja. Nie kolege a chuja, zresztą wiem z autopsji ze nauczyłem sie wiecej u nauczyciela który był s....y**nem a nie u "kolegi".
Ale fajnie jest, jak ogladacie mecz w TV wsłuchajcie sie czasem w gwizdane polecenia Pepa
Tofik: ja bym powiedział ze drużyna Wisły jest jak wypisz wymaluj Andraż Kirm.(np. groźniejsi na papierze niż na boisku

)