Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2012, 07:31
karas1983 napisał(a):Wyświetl post
O sytuacji w Lechii słów kilka:

Rzecznik Lechii zaproponował formułe spotkania jako "zadawanie pytań", więc nie pozostało nam nic innego jak zacząć atakować. Pierwsze pytanie to trochę taki "head shot" do Marcina Pietrowskiego, który musiał się ustosunkować do częstych imprez w klubach, do swojego imprezowego pseudonimu "kamikadze" ( ze względu na rodzaj zamawianego alkoholu). Do odpowiedzi na to pytanie pierwszy ruszył trener Janas, ale jego wypowiedź można sprowadzić do zdania "jestem zbyt krótko w klubie i o niczym nie wiem". Mikrofon powędrował do samego zainteresowanego, który całkiem poważnie pierwsze co wypalił do mikrofonu to: "jakie było pytanie?". Nic dziwnego, że jeden z kibiców wstał i bez ogródek spytał go czy ma go wyprowadzić na zewnątrz. Od tego momentu chłopakowi zaczął palić się grunt pod nogami. Stwierdził, że takie zdarzenia nie miały miejsca, ale pod ostrzałem kibiców i pod przytoczeniem konkretnych argumentów, że z jednego klubu wyprowadzili go i jego kolegów z którymi pił (Andriuskevicius i Airapetjan) ochroniarze ze względu na zbyt duże upojenie alkoholowe przyznał, że tydzień przed Cracovią rzeczywiście imprezował.

za weszlo.com
Ten powyższy fragment - bardzo dobry, zwłaszcza w kontekście sprawy jednego z piłkarzy Wisły... Wynika z tego że dla kibiców Lechii, najważniejsza jest jednak... LECHIA.
Odpowiedz cytując