Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2012, 18:14
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Zadną miarą nie była śmieszna. Finansowo to sobie można karać za pojedyncze wybryki, wizyty w nocnych klubach czy palenie fajek. Ten matoł od kilku lat sprawia problemy, finansowo był karany kilkukrotnie, przypomnisz mi efekty? No własnie.
Podważył autorytet trenera, po.......ił drużynę, obraził kibiców, postawił siebie ponad Klubem.
A Ty być mu dowalił 20 tyś, pogłaskał po głowie i udawał, że nic się nie stało. Keep on rockin'.

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Ty to widzisz po swojemu, inni po swojemu. Mógł się troszke lepie zachować (niepodanie reki trenerowi to jeszce nie zbrodnia, co 20 piłkarz nie podaje czesto od razu kierujac sie do szatni) ale wielu nie widzi drugiej strony medalu czyli to z jakimi problemami sie boryka i ze pewne osoby nie chcą go wysłuchać zrzucajac cała wine na niego. Poza tym pewne zródło podaje ze za odsunieciem Małeckiego był co nie dziwne Basałaj, Moskal chciał go zostawić, potem on sam padł ofiarą tej samej osoby. Po jego odejsciu liczyc trzeba na to ze góra nie bedzie obojętna na problemy piłkarzy, którzy są takim i samymi ludzmi co my.

Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
aNouc
Racja. Uche, to znacznie lepszy grajek.
Tak, za to ty wiesz co zamierzal Malecki Prosze Cie, stosunek jaki ma Malecki do Wisly jest znany od dawna; "Wisla to ja". I tak, potrafi odmowic wyjscia na boiska, napluc w twarz wislakowi z krwi i kosci (Moskal), i wygonic kibicow Wisly Krakow do klubiku obok...

P.S
Takim tlenem jest dla Maleckiego Wisla, ze jak gralismy ze Standartem to Malecki bez mrugniecia oka zepsul atmosfere i oslabil druzyne (na papierze).

P.S 2
A moze jest poprostu usmiechniety bo wyszlo na jego? Bo kolejny raz mu sie upieklo, i kolejny raz jego "Wisla to ja" znalazlo potwierdzenie (przynajmniej w jego glowce)?
Tak, za to ty wiesz co zamierzal Malecki Prosze Cie

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Dlatego kończę.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 22.03.2012 o godz. 18:18.
Odpowiedz cytując