Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2012, 18:06
aNouc
Cytat:
Uche to nie Małecki. Poza tym to była inna sprawa, Uche wymuszał transfer, a Mały po powrocie usmiechniety na treningu bo brakowało mu tego jak tlen, a tlenem dla niego jest Wisła. Uche to typowy grojek co zamierzał strzelić bramkę znanemu zespołowi i ucieć w ......
Racja. Uche, to znacznie lepszy grajek.
Tak, za to ty wiesz co zamierzal Malecki Prosze Cie, stosunek jaki ma Malecki do Wisly jest znany od dawna; "Wisla to ja". I tak, potrafi odmowic wyjscia na boiska, napluc w twarz wislakowi z krwi i kosci (Moskal), i wygonic kibicow Wisly Krakow do klubiku obok...

P.S
Takim tlenem jest dla Maleckiego Wisla, ze jak gralismy ze Standartem to Malecki bez mrugniecia oka zepsul atmosfere i oslabil druzyne (na papierze).

P.S 2
A moze jest poprostu usmiechniety bo wyszlo na jego? Bo kolejny raz mu sie upieklo, i kolejny raz jego "Wisla to ja" znalazlo potwierdzenie (przynajmniej w jego glowce)?

Edit: Co sugerujesz w takim razie? Ze 24-letniego czlowieka trzeba prowadzic za raczke? A co to, Malecki jest intelektualnie zacofany, czy co? Zycie polega na podejmowaniu decyzji, i odczuwaniu skutkow tych decyzji. Nie robmy z 24-latka 12-letniego brzdaca bo to niesmaczne wrecz...

Edit: Ja nie wiem co zamierzal i co zamierza Malecki. Ale ty tego tez nie wiesz.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 22.03.2012 o godz. 18:21.
Odpowiedz cytując