aNouc
Cytat:
|
Uche to nie Małecki. Poza tym to była inna sprawa, Uche wymuszał transfer, a Mały po powrocie usmiechniety na treningu bo brakowało mu tego jak tlen, a tlenem dla niego jest Wisła. Uche to typowy grojek co zamierzał strzelić bramkę znanemu zespołowi i ucieć w ......
|
Racja. Uche, to
znacznie lepszy grajek.
Tak, za to ty wiesz co zamierzal Malecki

Prosze Cie, stosunek jaki ma Malecki do Wisly jest znany od dawna; "Wisla to ja". I tak, potrafi odmowic wyjscia na boiska, napluc w twarz wislakowi z krwi i kosci (Moskal), i wygonic kibicow
Wisly Krakow do klubiku obok...
P.S
Takim tlenem jest dla Maleckiego Wisla, ze jak gralismy ze Standartem to Malecki bez mrugniecia oka zepsul atmosfere i oslabil druzyne (na papierze).
P.S 2
A moze jest poprostu usmiechniety bo wyszlo na jego? Bo kolejny raz mu sie upieklo, i kolejny raz jego "Wisla to ja" znalazlo potwierdzenie (przynajmniej w jego glowce)?
Edit: Co sugerujesz w takim razie? Ze 24-letniego czlowieka trzeba prowadzic za raczke? A co to, Malecki jest intelektualnie zacofany, czy co?
Zycie polega na podejmowaniu decyzji, i odczuwaniu skutkow tych decyzji. Nie robmy z 24-latka 12-letniego brzdaca bo to niesmaczne wrecz...
Edit: Ja nie wiem co zamierzal i co zamierza Malecki.
Ale ty tego tez nie wiesz.